Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jennifer Aniston om återförening för Vänner-gänget

30 okt, 2019 
Redaktionen
Vänner-gänget dricker Milkshakes
Kommer vi att få se Vänner-gänget samlat igen? Jennifer Aniston gav precis dubbeltydiga svar hos Ellen DeGeneres. Nog borde väl alla dessa incidenter ha ett samband?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var under Jennifer Anistons medverkan i Ellen DeGeneres show måndagen den 28 oktober som stjärnan avslöjade att det eventuellt fanns planer för ett gemensamt projekt för våra favorit-vänner.

Samtidigt som Aniston var den amerikanska sångaren och Vänner-fanet Charlie Puth gäst hos Ellen DeGeneres och Ellen frågade å Charlie Puths (och alla andras!) vägnar om det fanns några planer på en återförening för Chandler, Joey, Ross, Rachel, Phoebe och Monica?

– Du menar en nystart? Nej, svarade Jennifer Aniston, till allas besvikelse.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Vänner-gänget på Central Perk café
Central Perk i våra hjärtan.

Blir det en Vänner-film?

Men – med det här luddiga svaret gav hon ändå lite hopp för alla Vänner-fans:

– Vi skulle älska om det fanns ”något”, vi vet bara inte riktigt vad detta ”något” skulle vara. Men vi försöker. Vi jobbar på det.

Annons

Puth svarade att han gärna skulle vilja vara delaktig och skriva musiken till ett sådant projekt, varpå Ellen DeGeneres frågade om det kunde tänkas vara en film?

– Jag… vi vet inte, svarade Aniston tvetydigt.

Ellen ville dock inte släppa spåret riktigt än och fortsatte fråga om projektet de jobbade på verkligen kunde vara en film? Aniston svarade att hon fortfarande inte riktigt visste och att hon ”inte ville missleda någon”.

Första bilden på hela gänget sedan 2004

Ellen DeGeneres påpekade då det faktum att hela Vänner-gänget umgåtts nyligen, vilket ju Jennifer Aniston förevigade på Instagram – och fick hela nätverket att krascha!

– Vi saknade varandra och råkade befinnas oss i närheten av varandra, menade Aniston.

Men den förklaringen gick varken hem hos Ellen eller Charlie Puth.

Annons

– Nej, det låter som att något är på G, svarade sångaren, och även Ellen DeGeneres låg på:

– Det där är det ingen som går på, Jennifer – när sågs ni senast innan dess?

På den frågan hade Jennifer Aniston däremot inget bra svar, i stället mumlade hon något osammanhängande om att hon inte visste riktigt, att det kunde vara allt mellan minuter och år…?

Därför har man inte velat göra en återförening tidigare

Hur ska vi tolka detta? Något vi i alla fall vet är att Anistons Instagram-bild är första gången casten i Vänner fångats på samma bild offentligt sedan serien slutade 2004.

Trots många påtryckningar om återförening har gänget stått på sig under alla år. ”Det finns många anledningar till varför. En av dem är att serien handlar om en tid i livet när ens vänner är ens familj. Den tiden är förbi nu. Hjärtat i serien skulle ha försvunnit. Det skulle bara bli en besvikelse.” har bland annat seriens skapare Marta Kauffman förklarat i Rollling Stone.

Men nu verkar det alltså finnas en öppning för – ”något”. ”Något” som redan är på G? Faktum är att Jennifer Aniston redan i somras, hos just Ellen DeGeneres, första gången svarade öppet positivt på frågan om en återförening: ”Jag skulle kunna göra det, tjejerna skulle kunna göra det, och killarna skulle säkert kunna göra det.”

Så – nog borde väl alla dessa incidenter ha ett samband? Vi får väl se…

Av Nina Nyström/Elle 

Källa: People, CNN, Rolling Stone

Foto: NBC, TT

Annons