Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jenny Alversjö visar upp lägenheten efter stora renoveringen

14 apr, 2022 
Elin Jonsson
Fotograftt/Instagram
jenny-alversjö-nya-lägenhet-
Efter slit, svett och renovering visar Jenny Alversjö äntligen upp resultatet i nya köket. Det är nytt golv, nya luckor och med det gör TV4-profilen klart att hon och kärleken äntligen har ett gemensamt hem!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Under hösten berättade TV4-profilen Jenny Alversjö, 48, att hon och kärleken Anders Bernunger, 44, efter två år som särbor beslutat sig för att slå sina påsar ihop. Så tillsammans köpte de en gemensam lägenhet i Stockholms innerstad.

Se också: 6 saker du kanske inte visste om Jenny AlversjöBrand logo
Se också: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Alversjö

– Jag är så lycklig. Vi har köpt ett hem. Det känns jättekul. Vi är så himla lyckliga, sa hon i podcasten 45 minuter AV som hon har tillsammans med mästerkocken Erik Videgård.

I samband med avslöjandet om att hon skulle bli med sambo, gjorde hon klart att den nyinköpta lägenheten var i behov av ett ansiktslyft.

Annons

– Vi måste renovera, totalrenovera, sa hon varpå Erik Videgård frågade om de nu även står i akt att förlova sig med varandra.

– Haha, nej en sak i taget herr Videgård, svarade hon upp samtidigt som hon förklarade att de båda var ”jättepirriga och lyckliga” över bostadsköpet.

Fram tills nu har Jenny Alversjö och pojkvännen Anders Bernunger alltså levt som särbor, där Jenny och hennes två barn Olivia, 21, och Leo, 18, från relationen med ex-maken Patrik Larsson bott på ett håll och Anders på ett annat.

Jenny Alversjö visar upp köket efter renoveringen

Nu då ett par månader efter lägenheten införskaffades visar Jenny Alversjö upp resultatet av den stora totalrenoveringen på sina sociala medier.

Wow!

”Före och efter. Efter slit, svett och kånkande är vi klara. Är så väldigt glad för det. Och tacksam.Vi har ett hem. Äntligen!”, hurrar hon på Instagram samtidigt som hon visar upp ett par bilder.

Foto: TT/Instagram

Annons