Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jenny Alversjös lycka med barnen efter stroken

24 sep, 2020 
Simon Nilsson Larsson
Programledaren Jenny ALversjö med sonen Douglas Alversjö.
Det har varit en turbulent tid för Jenny Alversjö, som förra året drabbades av en stroke. Som tur är har hon haft sina barn och familj att finna trygghet hos.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Allt om Jenny AlversjöBrand logo
Allt om Jenny Alversjö

Det har varit ett tufft år för den hyllade programledaren Jenny Alversjö. I oktober förra året drabbades hon nämligen av en hjärnblödning och fördes akut till sjukhuset. Det här berättade hon själv om i ett inlägg på Instagram .

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet”, skrev hon då.

Tiden efter hjärnblödningen

Jenny Alversjö meddelade då också att hon skulle ta en paus under en tid för att återhämta sig. Samtidigt blev det naturligtvis en del återbesök på sjukhuset, bland annat för att röntga hjärnan, men också för att operera sig igen.

Fortsätt kämpa. Det går. Jag lovar. För dig själv, dina nära, för alla andra och inte minst för de tusentals bara i Sverige det här fruktansvärda viruset redan tagit”, skrev hon i ett inlägg som verkar ha tagits bort sedan dess.

Annons

Nu tycks Jenny Alversjö vara tillbaka på banan igen, och syns frekvent i Nyhetsmorgon. Nyligen berättade hon också att hon köpt en ny lägenhet.

”Jag har köpt ett nytt hem! Är så lycklig”, skriver hon i ett inlägg på Instagram samtidigt som hon filmar delar av boendet som ju ser jättefint ut.

Innan stroken träffade också Jenny Alversjö kärleken igen. han heter Anders Bernunger. Under den tuffa tiden har hon också haft sin familj att stötta sig mot. Hon delar ofta med sig av inlägg på sina barn, dottern Oliva och sonen Leo.

Orden om familjen

I ett nytt inlägg visar hon upp en härlig stund med sonen och sin systerson. Och de verkar ha haft en trevlig familjemiddag ihop.

”Kärlek i kvadrat. Alla är med. Alla lika viktiga. Efter sjukdomar, pandemier och världsturbulens är middagar med familjen livets absoluta höjdpunkt”, skriver hon och hyllar sin syster:

Annons

”Tack Jessica för att du alltid fixar och är den finaste syster man kan ha. Är så stolt över dig”.

Jenny Alversjös följare verkar också stolta över sin favoritprogramledare. En person skriver till exempel:

”Jenny, du bjuder på så mycket fantastiska bilder… önskar dej allt bra… såg dej i nymo idag…vilken stjärna…gillar när den andra får tala till punkt….sån är du”.

En annan tycker att familjen verkar så härlig att hon vill vara en del av den:

”Man vill ju bli typ adopterad. Så 56 årig tant här”.

Jenny Alversjö svarar:

”Alla är välkomna!”

Skönt att se att Jenny Alversjö har en plats att finna ro när det senaste året varit så turbulent.

Annons