Jenny och Niklas Strömstedt om åren som särbor – därför levde de isär

Jenny och Niklas Strömstedt om åren som särbor – därför levde de isär
Nu berättar Jenny och Niklas Strömstedts om åren de levde som särbor.
”Man vill inte stressa fram något”, säger Niklas.

Första mötet mellan Niklas Strömstedt, 63, och TV4-programledaren Jenny Strömstedt, 49, skedde 2007. Kärleken mellan det idag så folkkära paret började spira ganska direkt, och 2011 gick de och gifte sig.

Se också: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt
1:12

Efter reklamen: Se också: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt

(1:12)

Slå på ljud

Jenny & Niklas Strömstedts stora bonusfamilj

Innan Jenny Strömstedt träffade artisten hade hon ett tretton år långt förhållande med sin tidigare partner, Fredrik Östergren. Tillsammans fick de tre barn – tvillingdöttrarna Mika och Kitty som precis fyllt 21 och Vanna, 18.

Jenny Strömstedt om starka relationen med bonusdottern Maja

Niklas Strömstedt har även sönerna sönerna Adam, 34, och Simon Strömstedt, 30, tillsammans med ex-hustrun Efva Attling, 69. Och dottern Maja Strömstedt, 24, har han tillsammans med Agneta Sjödin, 54.

Jenny tillsammans med dottern Mika och bonusdottern Maja på nypremiären av GES show Stanna världen en stund på Cirkus i Stockholm nu i höstas.

Strömstedts levde som särbos första åren

I en ny intervju med magasinet Hemtrevligt berättar paret att de i början av relationen valde att leva som särbor i tre år, eftersom de inte ville stressa fram något för dem själva och just alla barnen i den stora bonusfamiljen.

Vid tidpunkten hade Niklas två söner lämnat boet, men dottern Maja och Jennys tre döttrar Kitty, Mika och yngsta Vanna bodde hemma varannan vecka i flera år. Nu har dock alla utom Vanna valt att flytta hemifrån.

Jenny Strömstedts svartsjuka mot Niklas barn i början av relationen

”Viktigt att inte stressa fram något”

– För att ge bonusfamiljen en chans tror jag att det är viktigt att inte stressa fram något genom att ha för bråttom. Samtidigt ska man inte vara rädd för att släppa in varandra, säger Niklas Strömstedt om tiden som särbor i intervjun.

– Alla bonusfamiljer börjar med de vuxnas beteenden. Man måste också visa respekt för sin partners relation med sina barn, det är inget man ska vara svartsjuk på, berättar Jenny Strömstedt.

Niklas och Jenny Strömstedt under galapremiären för Club After Dark på Vasateatern Stockholm nu i mars.

Foto: TT