Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jenny Strömstedts dotter Kitty Östergren går i sin mammas fotspår

25 mar, 2022 
Saga Pettersson
Jenny Strömstedts dotter Kitty Östergren går i sin mammas fotspår
En av Jenny Strömstedts döttrar verkar han inspirerats av sin mammas val av yrke. Här är vad 21-åriga Kitty Östergren ägnar sig åt idag!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
TV: Jenny Strömstedts stilresa genom åren

Jenny Strömstedt har jobbat som journalist i många, många år. Främst känner vi igen henne i tv-rutan för TV4s räkning. Just nu som en av Nyhetsmorgons stora programledare, och som ena parten i duon i Tillsammans med Strömstedt som hon driver ihop med maken Niklas Strömstedt.

I Tillsammans med Strömstedt besöker paret andra kända par, och får ta del av deras privatliv med allt vad det innebär. I programmet får vi även en större inblick i hur Jenny och Niklas har det i sin relation.

Strömstedts stora bonusfamilj

Jenny Strömstedt är mamma till tre. Dottern Vanna, och tvillingdöttrarna Mika och Kitty, som hon fick under sitt äktenskap med Fredrik Östergren. Niklas Strömstedt är även han pappa till tre, som han fick under två olika relationer innan han träffade Jenny. Simon och Adam har han ihop med ex-frun Efva Attling, och dottern Maja har han ihop med Agneta Sjödin.

Annons

Men andra ord är det en stor bonusfamilj som Jenny och Niklas omger sig med! Idag kan vi via deras sociala medier se en kärleksfull relation mellan Jenny, Niklas och alla barn. Men riktigt så enkelt var det inte till en början när Jenny och Niklas först träffades.

– Det här är så fula saker så det kan man inte prata om, sa Jenny i ett avsnitt av Tillsammans med Strömstedts som sändes 2017, och fortsatte:

– Att man kan bli svartsjuk på ett bonusbarn som tar upp mycket tid, plats och utrymme hos den man är nyförälskad i. Det kunde jag nog känna ibland, men jag måste faktiskt säga att jag tycker jag höll mig. Det var ingenting som jag någonsin tog ut.

Jenny Strömstedt med barnen Vanna, Kitty, Mika och bonusdottern Maja Strömstedt.

Barnen i föräldrarnas fotspår

Alla barn i barnaskaran har vuxit upp och blivit vuxna. Maja Strömstedt gör precis som sin far Niklas, och jobbar med musik och livnär sig på att vara artist.

Och en av dem går också i mamma Jenny Strömstedts fotspår!

Ja, dottern Kitty verkar ha inspirerats av sin mammas yrkesval som journalist. Hon skriver för den ideella sajten Kult, som enligt dem själva bevakar kultur i alla dess former. På sajten kan vi ta del av både krönikor, opinionsbildande texter och noveller, och i Kittys fall har det skrivits en hel del bokrecensioner, och också ett par intervjuer.

Foto: TT

Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
Annons