Jenny Strömstedts tårar efter Niklas Strömstedts ord i tv

Jenny Strömstedts känslor svallade i Tillsammans med Strömstedts.

Foto: Eero Hannukainen/TT

Det blir känslosamt i Tillsammans med Strömstedt.
Det är efter Niklas Strömstedts ord som Jenny Strömstedt börjar gråta.
– Det är så mycket jag vill, säger hon.

Paret Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt träffades när de båda flyttade på exakt samma dag – till samma ställe. Ödet sa sitt och de hamnade på samma fik och utbytte nummer med varandra– sen dess har de hållit ihop.

Nu är parets program Tillsammans med Strömstedt i fullgång – programmet där de åker hem till kända par och pratar om allt och ingenting, men såklart med relationen i fokus.

I programmet reflekterar även Jenny och Niklas en hel del över sin egna relation. När paret besöker Hans Wahlgren och Christina Schollin skriver de ner brev till varandra, om vad de vill göra innan de blir gamla. När Niklas läser upp sitt brev för Jenny blir det känsligt.

– Jag skrev ”nu tänker jag på hur det ska bli sen. När jag är gammal och mycket äldre än du. Har vi hunnit med allt vi vill ha gjort då. Ska vi åka ut i världen innan dess? Jag tänker med att du har massa ord du borde skriva, för jag vet ingen har som har ditt språk och alldeles unika hjärna”.

Jenny bryter ihop efter fina orden

Jenny blir berörd av makens ord och börjar gråta.

– Nu börjar jag gråta.

– Det var vad jag skrev. Vad skrev du?, frågar Niklas varpå Jenny svarar:

– Jag skrev inte så fint som du. Men det handlade kanske om det. Vad som är nu och vad som är framåt. Att man hittar en idé om hur man ska använda tiden. Det är så mycket jag vill hinna göra med dig. Vi ska ju fan inte dö än, säger hon i programmet.

Christina Schollin om långa äktenskapet: ”Vi är totalt olika”

Kändisarna som träffats på något otippade sätt