Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jessica Andersson: ”Därför kommer jag och Johan inte att gifta oss”

14 jun, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Artisten Jessica Andersson har varit ihop med krögaren Johan Malm i sex år.
Men något bröllop kommer det inte att bli.
– Men friar han så säger jag ”ja!”, säger hon till Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så håller du hemmet svalt i sommarBrand logo
Så håller du hemmet svalt i sommar

För sex år sedan träffades Jessica Andersson, 49, och Johan Malm, 39. I sommar är hon på turné med Diggiloo-gänget, men kommer också ha tid att umgås med sin kära pojkvän.

– De få dagar jag är ledig i sommar vill jag vara på Klädesholmen där min sambo Johan öppnar en restaurang på midsommardagen. Där vill jag hänga. Annars kommer jag vara hemma i Gottskär. Att bara sitta där på en klippa vid havet, äta räkor och dricka vin, säger hon till Expressen.

“Det blir inget bröllop för oss”

Artisten har tidigare berättat att hon gärna skulle gifta sig med sin stora kärlek, men att han sagt nej till ett bröllop. Och för Aftonbladet säger hon nu att inget har förändrats på den fronten.

Annons

– Det blir inget bröllop för oss som det ser ut. Däremot så tror jag att vi kommer att vara ihop resten av livet. När vi träffades för sex år sedan så vet jag att jag sa i intervjuer att jag gärna skulle gifta mig. Nu känner jag att vi är så stabila och starka ihop att det inte är ett måste. Men friar han så säger jag ”Ja!”.

“Jag respekterar att han inte vill det”

Tidigare berättade Jessica Andersson att hon inte går runt och väntar på ett frieri, och att det heller inte är något viktigt för henne.

– Jag har accepterat och jag respekterar att han inte vill det. Det har aldrig varit något krav heller från min sida. Det hade varit härligt bara och jag älskar honom, sade hon tidigare till Expressen.

Foto: TT

Annons