Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jill Johnson och Mattias Elg har förlovat sig – berättar om frieriet

16 jun, 2022 
Saga Pettersson
Jill Johnson är förlovad
Ett bröllop står på agendan för Jill Johnson och Mattias Elg! Nu berättar Jill om det romantiska frieriet.
”I vackra Positano i Italien gick han ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom”, skriver artisten.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Jill Johnson och hennes stora kärlek Mattias Elg har förlovat sig! Det är på Instagram som Jill delar med sig av den glada nyheten, efter att ha hållit den för sig själv ett tag.

Se också: 5 saker om Jill Johnson som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Jill Johnson som du kanske inte visste

”Jag har hållt den här hemligheten för mig själv ett tag, men nu vill vi dela den med alla er. Jag sa ja under hans romantiska frieri. Med Amalfikusten i bakgrunden, i vackra Positano i Italien, gick han ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Vänner och älskade runt om i världen, det finns ett bröllop att se fram emot”, skriver Jill Johnson.

Bland kommentarerna gratuleras paret av många, bland annat Pernilla Wahlgren, Mariette Hansson och Carina Berg.

Mötte Mattias Elg efter skilsmässan

Jill Johnson och Mattias Elg har varit ett par sedan 2018. Det var när Jill fortfarande bearbetade sorgen över skilsmässan från sin tidigare man Håkan Werner, som Mattias dök upp. Jill hade då gått i tankar om att hon aldrig skulle bli glad och lycklig igen – när Mattias kontaktade henne.

Annons

– Jag menar, jag springer inte på krogen och jag var också lite trygg i insikten att jag hade fått leva i ett långt äktenskap. Men när han skrev till mig och berättade att han reflekterat över min person i tv-programmet Jills veranda, så var det någonting som fångade mig. Jag tyckte att Mattias verkade väldigt intressant. Jag kollade upp honom på facebook men skrev också att ”jag ligger lite lågt med livet just nu, men det vore kul att höras lite längre fram”, har Jill tidigare berättat i en intervju med Amelia.

Lever som särbor

Paret bor inte ihop, utan lever som särbor. Anledningen till det är att de har barn i olika städer.

– Utmaningen för oss är att vi har barn 100 mil ifrån varandra och att vi måste resa för att ses. Det är så klart jobbigt att bryta upp då var och en ska hem till sina barn, men vi har en lägenhet ihop i Stockholm – och samtidigt kan jag tycka att det är fint att få längta efter någon. Vuxenlängta, säger hon vidare i samma intervju.

Se också: 6 kändisar med annorlunda förlovningsringarBrand logo
Se också: 6 kändisar med annorlunda förlovningsringar
Annons