Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jill Johnsson tvingas ställa in sin show

05 apr, 2018 
Helena Sjögren
Jill Johnson tvingas ställa in sin show That's life på grund av luftrörskatarr.
Jill Johnson spelar showen That's life på China Teatern i Stockholm våren 2018. Men nu tvingas artisten ställa in med kort varsel. "Jag är så ledsen", skriver Jill Johnson på Facebook.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I showen That’s life tolkar Jill Johnson sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten. I november var det världspremiär i The Theatre i Göteborg. Sedan dess har den Las Vegas-inspirerade showen med storband, luftakrobatik och nycirkusartister varit ute på turné.

Under våren kommer showen att spelas på China Teatern i Stockholm.

– Att få spela denna drömföreställning på Stockholms enda Broadwayscen, med den starka tradition av världsartister som stått på China Teatern är en ära, har Jill Johnson tidigare sagt.

Jill Johnsson ställer in That’s life

Men nu tvingas Jill Johnsson ställa in Stockholmspremiären den 5 april.

Annons

”Kära publik. Jag är så ledsen, men jag blir tvungen att ställa in hela helgens shower på grund av en tuff luftrörskatarr och en djävulsk hosta. Ni vet den där hostan som stjäl rösten, all sömn och ger en magmuskler med mördande träningsvärk”, skriver Jill Johnsson i ett pressmeddelande som citeras av Aftonbladet.

Jill Johnson vid premiären av "That
Jill Johnson vid premiären av That’s life i Göteborg. Foto: IBL

I nuläget har föreställningarna den 5, 6 och 7 april fått ställas in.

”That’s life är ingen show där man kan hålla tillbaka kraften, utan det är full röst från början till slut. Jag vill ju så hjärtans gärna leva upp till de toppbetyg vi fått, när ni väl får uppleva showen och framförallt låta rösten få en chans att komma tillbaka”, skriver Jill Johnson på Facebook.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons