Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Joacim Rickling och Caroline Kejbert väntar barn

30 jul, 2018 
AvHelena Sjögren
Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev ett par i Bonde söker fru. Nu väntar paret barn. "Fyllda med kärlek starkare än någonsin kände vi för att inleda ett nytt äventyr", skriver Caroline Kejbert på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Joacim Rickling blev ”bonusbonden” i den senaste säsongen av Bonde söker fru. Kort innan inspelningsstarten presenterades spannmålsbonden från Bålsta vilket gav brevskrivarna bara ett fåtal dagar på sig att visa intresse.

Bonden fick rekordmånga brev – över 2000 stycken.

I brevskörden hittade han också kärleken Caroline Kejbert.

Sedan programmet tog slut har paret blivit sambos och även renoverat ett hus. Tidigare har de också avslöjat att de under hösten 2018 kommer att få ett eget program i TV4PlayBondeparet.

En liten bondebebis vid årsskiftet

Men nu bjuder Joacim Rickling och Caroline Kejbert på ännu en glad nyhet. På sina Instagram-konton avslöjar de att de väntar barn.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

”Inflyttade och klara på Tuna Gård och fyllda med kärlek starkare än någonsin kände vi för att inleda ett nytt äventyr. Vid årsskiftet väntar vi vår lilla bondebebis”, skriver Caroline Kejber.

Annons