Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jon Henrik avslöjar stora missen i Stjärnornas stjärna

27 apr, 2020 
Jonna Axelsson
Porträtt av Jon Henrik Fjällgren i finalen av Melodifestivalen 2019.
Jon Henrik Fjällgren är vidare till final i Stjärnornas stjärna 2020.
Nu avslöjar artisten teknikstrulet som försvårade semifinalens framträdande rejält.
– Jag tänkte inom mig själv att detta kommer bli mitt fall, skriver han.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännenBrand logo
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännen

I helgen var det dags för semifinal i årets säsong av Stjärnornas stjärna. Under lördagskvällen fick TV4-tittarna se Jon Henrik Fjällgren, 33, David Lindgren, 37, och Elisa Lindström, 29, framföra två låtar var, en latinlåt och en modern poplåt.

Inför lördagens show fick deltagarna hjälp av Méndez, 44, och Peg Parnevik, 24, som coachade dem för att resultaten skulle bli så bra som möjligt.

Efter att semifinalisterna framfört sina nummer var David och Elisa favorittippade av juryn, men det blev ändå till slut Jon Henrik och David Lindgren som tog sig vidare till final. För Aftonbladet berättar Elisa Lindström om känslorna inför att ha snubblat på målsnöret.

– Det känns faktiskt väldigt bra, jag känner mig så nöjd över mina nummer i kväll, så det känns som att jag gick ut med fanan i topp, säger hon till tidningen.

Stora missen i Stjärnornas stjärna

I ett inlägg på Instagram tackar Jon Henrik Fjällgren för alla röster han fick under kvällen. Artisten avslöjar även att ett av hans framträdanden inte gick som han hade hoppats på grund av teknikstrul. Det var när Jon Henrik sjöng Victor Leksells popdänga Svag som missen uppstod.

Annons

”Med gråten i halsen så vill jag tacka er för allt och för era röster. När jag sjöng Svag så sjöng jag i blindo hörde inte ett smack av vad jag sjöng och jag tänkte inom mig själv att detta kommer bli mitt fall”, skriver han och fortsätter:

”Volymen på musiken vart för tok för hög för mig men jag tog mig igenom den. Önskar jag hade kunnat sjunga den som de var från början på mina rep men nu vart de som de vart”.

Tacksamheten efter glädjebeskedet

Men trots missen lyckades Jon Henrik ta sig vidare till final – något han är väldigt tacksam över.

”Vart enormt glad och chockad över att jag tagit mig till final. Finner inga ord… fy Fan vad ni är underbara. Bless you all”, skriver han.

I kommentarsfältet verkar det som att en del tittare uppfattade att det var någonting som inte stämde.

”Ja när du sjöng SVAG, tänkte och förstod jag/vi att nu är det något fel, strulade tekniken?”, skriver en person i en kommentar, varpå Jon Henrik Fjällgren svarar:

”Jo de gjorde de. Hörde inte min röst tyvärr”.

Finalen av Stjärnornas stjärna sänds på lördag klockan 20.00 på TV4 och TV4 play.

Foto: Henrik Montgomery/TT, TV4

Annons