Jon Henrik Fjällgren berättar om livskrisen

Jon Henrik sitter ner och tittar in i kameran. Han bär en svart jacka, blåa jeans och en mörk keps.

Foto: Jessica Gow/TT

Trots en superkarriär och att han är en väl omtyckt person i tv-rutan så har Jon Henrik Fjällgrens liv inte varit en dans på rosor. Uppväxten var svår, hans saknad efter dottern är stor och nu berättar han att han känner sig vilsen.

I oktober förra året blev Jon Henrik Fjällgren pappa för första gången, åt dottern Ella Sáve. Men i och med att han och dotterns mamma, Maret Nystad, beslutade sig för att göra slut och gå skilda vägar redan innan dottern kom till världen, så lever han idag inte ihop med sin dotter.

Jon Henrik om saknaden av dottern Ella Savé – får inte träffas

Jon Henrik Fjällgren bor inte ihop med dottern

Jon Henrik, som är öppen med sina känslor på Instagram, har flera gånger berättat om saknaden över dottern som är bosatt i Norge med Maret.

”Pappa har de tufft nu och varje gång jag känner jag håller på falla ihop så ser jag bilder på dig och de ger mig hopp. Jag finner inte ord på allt jag bär inombords å jag tror ingen kommer att förstå de. Känns som att vi är så långt ifrån varandra men endå inte. Det har gått en tid sedan jag fick hålla om dig nu”, har han skrivit i ett av de känslosamma inläggen.

Se även: 7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

1:07

Efter reklamen: 7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

(1:07)

”Vet jag inte vad jag vill göra längre”

Trots att Jon Henrik har gjort superkarriär och varit väldigt omtyckt i tv-rutan efter sin vinst i Talang 2014, så har hans liv varit långt ifrån enkelt. Jon Henrik har tidigare pratat om sin tuffa uppväxt, och i ett nytt inlägg berättar han mer om de svåra åren. Och berättar samtidigt att han under uppväxten såg framemot vad framtiden hade att erbjuda, men att han idag inte har en aning om vad han vill göra i sitt liv längre.

”När jag växte upp så fick mitt leende och skratt inte existera många gånger. Skratten och glädjen som barn vart snabbt nedslagen i marken. När jag var ungdom så var förlöjligande och hånskratt min vardag. När jag växte upp så vart min hudfärg ett problem som fortfarande kan vara än idag”, skriver han i inlägget och fortsätter:

”När jag växte upp var det jag som fick hämta pinnen och sitta när jag blev tillsagd. När jag växte upp skulle allting vara på liv eller död med disciplin lik Hitlers tid med diktatur. När jag växte upp så älskade jag det jag skulle få göra i mitt liv men med åren så vet jag inte vad jag vill göra längre...”

Relaterade artiklar

Jon Henrik efter uppbrottet: ”Jag bär på en svår saknad”

Jon Henrik Fjällgren visar upp dottern – se första bilden här