Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Jon Henrik Fjällgren jobbar extra som väktare

28 aug, 2017 
Henrik Högström
Artisten och renskötaren Jon Henrik Fjällgren har visat prov på mångsidighet i karriären. Nu visar det sig att han har ett udda extrajobb som väktare i Norge. Det är dock inget som påverkar artistkarriären, enligt hans manager.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Jon Henrik Fjällgren, 30, slog igenom i underhållningsprogrammet Talang, som han vann 2014. Med sin speciella framtoning, kläder och jojkande, har han lagt grunden för vidare framgångar. Bland annat kom han på en andraplats i Melodifestivalen 2015, och i år slutade han på en tredjeplats i samma tävling tillsammans med kollegan Aninia.

Under karriären har det även blivit klart att Jon Henrik Fjällgren inte är helt bekväm med att alltid stå i rampljuset och att han vill ha kvar ett ben i den ”vanliga” världen.

Sedan tidigare är det bekant att Jon Henrik Fjällgren arbetar inom rennäringen när han inte står på scen. Nu visar det sig att han även extraknäcker som väktare, skriver Nöjesbladet.

”Han kommer att fortsätta som artist”

Det är Jon Henrik Fjällgren själv som lagt upp en bild på sig själv i väktaruniform på sitt privata Instagramkonto, skriver tidningen.

Annons

Jon Henrik Fjällgrens manager Karl de Oquinena bekräftar att artisten tar pass som väktare då och då.

– Han har valt att extrajobba med det. Det är ett timjobb där han tar pass när han kan och vill, säger Karl de Oquinena till tidningen och förklarar att Jon Henrik vill ha omväxling från renskötandet och artistlivet.

Extrajobbet innebär dock inte att Jon Henrik Fjällgren har några planer på att lägga ner sången. Artistlivet är fortfarande prio ett, enligt managern.

– Han kommer fortsätta som artist. Han älskar det. Det är det han vill göra.

Läs också:

Finalister och startordning Melodifestivalen 2019

Jon Henrik Fjällgren om flickvännen Maret Nystad

Jon Henrik Fjällgren i sin väska på scenen

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons