Artikeln innehåller reklamlänkar

Julklapp till den blivande mamman? Här är 8 tips!

Julklappar till nyblivna mammor
Avslappning, praktiska prylar och uppskattning – det finns flera olika saker en blivande mamma behöver och vill ha. Här tipsar vi om åtta perfekta julklappar till den gravida!

Är du på jakt efter julklappar eller presenter till en blivande mamma? Då har du kommit rätt! Här tipsar vi om åtta klappar att lägga under granen – som förhoppningsvis kommer uppskattas av både blivande och nyblivna mamman!

1. En fin morgonrock eller kimono

Att vara småbarnsföräldrar innebär ofta att gå upp flera gånger per natt. Att då ha en fin och bekväm morgonrock eller kimono att vira runt sig är mer eller mindre vardagslyx.

Morgonrock från KappAhl. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

2. En gravidbok

Ett minne för livet och även en aktivitet för den blivande mamman under hela graviditeten. Här kan hon fylla i allt som händer under graviditeten – så mysigt!

En fyll-i-bok för hela graviditeten. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

3. Amningsbehåar

Trist att lägga pengar på själv, men så nödvändigt för den nyblivna mamman = alltså den perfekta julklappen! Amningsbehåar är ett säkert kort.

Amningsbehåar i 2-pack från H&M. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

Underlätta livet för den blivande mamman och ge bort en fin skötväska där hon får plats med allt som behövs!

Skötväska från Elodie Details. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

5. En amningskudde

Gör livet mer bekvämt för den blivande mamman och ge bort en amningskudde. Hon kommer att älska den – oavsett om hon använder till amning eller bara som en härlig kudde att vila sig mot.

Amningskudde från Doomoo. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

6. Ge bort lyx i form av ansiktsmasker

Egentid är något som nyblivna föräldrar får lite av, ge därför bort lite lyx till den blivande mamman som hon kan ägna sig till under graviditeten.

Set med ansiktsmasker från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa det. (länk till Adtraction)

7. Babymonitor

En babymonitor är den perfekta barnvakten för alla nyvblivna föräldrar. Så, att få en i julklappas uppskattas garanterat!

Babymonitor från Topcom. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

8. Fina myskläder

Att vara gravid och nybliven mamma betyder ofta mycket hemmatid. Att få ett fint mysset att strosa runt i hemma är därför en perfekt klapp att lägga under granen.

Mysset i kashmir från H&M. Här kan du köpa det. (länk till Apprl)