Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Relationshoroskop: Så blir 2021 för jungfrun

13 jan, 2021 
Cathrine Oppenheim
En kvinna med jungfruns stjärntecken som läst om sina relationer under 2021.
Familjelivet har fastnat i gamla hjulspår men med lite struktur och fördelning så kan jungfrun ta sig ifrån den inkörda banan kring relationer.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Jungfruns relation till vänner och familj

Ditt förhållande till familjen kommer spela en liten annan roll än vad du är van vid. Ni behöver göra upp en del samarbeten om vem som ska göra vilka sysslor som hör till vardagen och arbetslivet.

På det sättet kommer familjelivet ur de inkörda hjulspåren. Det kan bli givande för alla och det kan till och med leda till nya familjetraditioner. Från maj till oktober blir samarbetet mellan familjemedlemmar ännu starkare och här gäller det verkligen att fördela sysslorna så att det inte råder några tvivel om vem som gör vad.

Se också: Stjärntecken som passar ihop

Stjärntecken som passar ihopBrand logo
Stjärntecken som passar ihop

Det kommer också vara familjen som du träffar mest 2021 och det kan leda till spännande utmaningar. Under årets första månad kan det uppstå några helt osedvanliga situationer, något som du inte hade kunnat förutse på förhand. Det viktigaste är att du använder ditt sunda förnuft och överblick för att hitta vardagsrutinen så fort som möjligt. Om du vill ordna en släktmiddag är de bästa tidpunkterna mitten av april, juli, september, oktober, november eller december.

Annons

Du har ett mycket känslosamt förhållande till dina vänner och så snart det är tillåtet kommer du göra utrymme för att vara väldigt social.

Några jungfrur kanske kommer att uppleva att det uppstår missförstånd. Det kan handla om bekanta som inte får rätsida på sina liv och du ställer upp och hjälper till. De bästa perioderna för att tillbringa tid med vänner är juni, oktober och december.

Jungfruns vardagsliv 2021

Din familj kommer uppta mycket av din vardag men kommer också att inspirera dig. Det råder inga tvivel om att dina arbetsuppgifter kommer att öka, men på ett bra sätt. Du är öppen för nytänkande och vill gärna lära dig mer och nya saker när det handlar om ny teknik. Ditt välbefinnande kommer i fokus speciellt i början av året och igen efter augusti och håller då i sig året ut. Kanske är tiden inne att hitta det senaste inom ett visst hälsoområde och satsa på det för att optimera din fysik.

Annons

Så ser framtiden ut för jungfrun

Du har alltid haft fokus på att leva hälsosamt och bra. Under 2021 lägger du mycket tid på att göra något bra för dig själv och din kropp så att du kan få mer energi till ditt upptagna liv. Utöver det kommer ditt kärleksliv göra en omvändning, speciellt om du inleder nya förhållanden. Det kommer vara väldigt berikande för dig, speciellt i de relationer där du vågar ge lite mer av dig själv än vad du brukar.

Håll koll på alla former av samarbeten och säkerställ att alla avtal som du gör också dokumenteras.

Annons