Kändisarna frossar i nostalgi – här är 12 härliga bilder

Nicole Kidman och Madonna som unga.

Nicole Kidman och Madonna som unga.

Foto: Instagram

90-talsmode, filmnostalgi och ungdomskärlek. Här är tolv gamla kändisbilder – som garanterat kommer göra dig glad.

Att visa upp gamla bilder och minnen på sociala medier är inte något vi tröttnar på i första taget – och framförallt inte när det är kändisarna som gör det. Här är exempel på härliga nostalgibilder som stjärnorna i Hollywood har delat på Instagram:

Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärer
Slå på ljud

Jonathan Bennett

För en tid sedan delade skådespelaren Jonathan Bennett med sig av en tillbakablick från tiden då han spelade in den mer eller mindre kultförklarade tonårskomedin Mean girl. På en av bilderna syns Jonathan, som spelade rollen som Aaron Samuels, tillsammans med rollkaraktären Regina George – spelad av ingen mindre än Rachel McAdams.

Ariana Grande

”Om något…. så är hon konsekvent” skrev artisten Ariana Grande till bilden ovan och syftade då till att hon fortfarande sportar samma uppsatta frisyr.

Melissa Joan Hart

Ett av 90-talet mest använda plagg var väl ändå halternecklinnet. Här delar Melissa Joan Hart, mest känd för sin medverkan i den populära tv-serien Sabrina tonårshäxan, med sig av en riktig nostalgibild på sig själv iklädd just detta plagg.

Britney Spears

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

När Britney Spears mamma fyllde 65 år tidigare i år delade stjärnan med sig av ett gammalt foto på de två tillsammans. Bilden är från tidigt 00-tal, och till inlägget har Britney bland annat skrivit ”tillsammans har vi delat några av de bästa skratten”.

Nicole Kidman

För ett tag sedan delade stjärnskådisen Nicole Kidman med sig av den här glamorösa bilden på Instagram. Fotot är från 90-talet, och föreställer en ung Nicole iklädd en gul tyllklänning och vackra pärlhalsband.

Victoria Beckham

När David Beckham fyllde 45 år delade Victoria Beckham med sig av ett gammalt foto från 1997. Bilden visar hur de två, hand i hand, är ute och promenerar mid sina hundar Snoop och Puffy. Till bilden skriver Victoria ”Fortfarande ute på hundpromenader, 23 år senare. Jag älskar dig så mycket.”

Reese Witherspoon

Här syns Reese Witherspoon i klassisk 90-talsstil. Enligt henne själv är håret inspirerat av Gwen Stefani, ögonbrynen inspirerade av Drew Barrymore och chokerhalsbandet inspirerat av Jared Leto.

Jennifer Aniston

För ett tag sedan delade Jennifer Aniston med sig av en gammal paparazzibild från sena 90-talet. På bilden syns hon räcka finger åt en kamera – och som text till inlägget har hon skrivit ”Kära covid… Kan du snälla försvinna nu. Tack och hejdå.”

Shailene Woodley

En kort stund spelade den amerikanska skådespelerskan Shailene Woodley rollen som Melissa Cooper lillasyster i O.C. För ett tag sedan uppmärksammade Shailene detta på Instagram, genom att ladda upp en bild från serien och skriva: ”Ja, ja. Jag var med i O.C. och ja, det är fortfarande en av de prestationer jag är mest stolt över.”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Madonna

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Hur såg Madonna ut som tonåring? Här är svaret! På Instagram delade hon nyligen med sig av en bild på sig själv från mitten av 70-talet.

Cindy Crawford

Och Cindy Crawford då, hur såg hon ut som ung? På Instagram visar fotomodellen upp en bild på sig själv från tidigt 80-tal.

Kim Kardashian

Under påsken bjöd Kim Kardashian på en #tbt-hälsning på Instagram. I ett inlägg med texten ”Glad påsk” visade hon upp en bild på sig och sin familj från 80-talet. Känner du igen alla?

Foto: Skärmdumpar från Instagram

Kändisbarnen som växt upp – så ser de ut i dag
Kändisarna i Hollywood som bytt efternamn
12 världsstjärnor som fått barn efter 40