Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kändispar som träffades på jobbet

09 jun, 2020 
malin ny
Gwyneth Paltrow och Brad Falchuk
Gwyneth Paltrow och Brad Falchuk
Vid kaffeautomaten, afterworken eller vid skrivbordet. Många träffar sina partners på jobbet och kändisar är givetvis inga undantag. Här är åtta kändispar som blev ihop när de arbetade tillsammans.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

De flesta av oss tillbringar större delen av våra dagar på jobbet, och att många träffar sin kärlek just där kommer nog inte som någon större överraskning. Enligt en amerikansk undersökning har sex av tio anställda någon gång inlett en relation på arbetet och en Sifo-studie visar att en av tio i Sverige har hittat sin partner på jobbet.

Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärerBrand logo
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärer

Kändisarna som träffade kärleken på jobbet

Kändisar är givetvis inget undantag och det är en hel del stjärnpar som har fallit för varandra på allt från filminspelningar till tv-program. Här är åtta kändispar som träffades på jobbet:

Chrissy Teigen och John Legend

Chrissy Teigen och artisten John Legend

Tv-profilen och modellen Chrissy Teigen träffade maken och artisten John Legend när Teigen medverkade i en av hans musikvideor –närmare bestämt till låten Stereo som släpptes 2007. För ett par år sedan berättade hon om det romantiska mötet i tv-programmet The Wendy Williams Show:

Annons

– Vi gjorde musikvideon, vi spenderade typ 12 timmar och hela dagen tillsammans, jag i mina underkläder och han fullt påklädd. Senare åkte jag till hans hotell för att säga hejdå till honom, och sen sa vi aldrig hejdå någon mer gång den natten.

Scarlett Johansson och Colin Jost

Scarlett Johansson och Colin Jost

Skådespelerskan Scarlett Johansson träffade regissören Colin Jost när hon skulle vara värd för legendariska programmet Saturday Night Live. Jost regisserade en sketch som Johansson skulle vara med i och strax därefter började paret att dejta. Paret meddelade att de hade förlovat sig i maj år 2019.

Annons

Angelina Jolie och Brad Pitt

Angelina Jolie och Brad Pitt

Det forna skådespelarparet Angelina Jolie och Brad Pitt träffades under inspelningarna av filmen Mr. & Mrs. Smith år 2004. Då var Pitt fortfarande gift med Jennifer Aniston men paret skilde sig året efter. Jolie och Pitt gifte sig sedan år 2014 men gick skilda vägar två år efter.

Kirsten Dunst och Jesse Plemons

Kirsten Dunst och Jesse Plemons
Kirsten Dunst och Jesse Plemons

Kirsten Dunst träffade sin fästman Jesse Plemons när de båda medverkade i succéserien Fargo. De började att dejta år 2016, Plemons friade året efter och år 2018 välkomnade de en son till världen. I en intervju med Vulture berättade Plemons om det första mötet han hade med Dunst:

Annons

– Jag tittade in i hennes ögon och såg den vackra, söta, oskyddade, välkomnande människan som hon är. Det hände verkligen på en gång.

Gwyneth Paltrow och Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow och Brad Falchuk

Skådespelerskan och entreprenören Gwyneth Paltrow och maken Brad Falchk träffades under inspelningarna av Glee, tv-serien som Falchuk var medskapare till. Paltrow hoppade in som gäst i tre avsnitt år 2011 och paret gifte sig sedan år 2018.

Blake Lively och Ryan Reynolds

Blake Lively och Ryan Reynolds
Blake Lively och Ryan Reynolds

Blake Lively och Ryan Reynolds träffades också på en inspelningsplats – nämligen under inspelningarna av superhjältefilmen Green Lantern som släpptes år 2011. Strax efter började paret att dejta och de gifte sig 2012. I dag har de tre döttrar tillsammans.

Annons

Natalie Portman och Benjamin Millepied

Natalie Portman och Benjamin Millepied

Natalie Portman och maken Benjamin Millepied, en fransk balettdansör, träffades på inspelningarna av filmen Black Swan år 2011. De gifte sig 2012 och har två barn tillsammans och bor växelvis i USA och Paris.

Lili Reinhart och Cole Sprouse

Lili Reinhart och Cole Sprouse
Lili Reinhart och Cole Sprouse

Skådespelarna Lili Reinhart och Cole Sprouse medverkar båda två i succéserien Riverdale och duon träffades när inspelningarna startade 2016. Paret dejtade i tre år innan det började ryktas om att de hade gjort slut, och nyligen kom det fram uppgifter till amerikansk media att de har gått skilda vägar.

Foto: TT

Annons