Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns förlovningslycka

19 apr, 2021 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Det var kärlek vid första ögonkastet för Petter Kjellén och Karl Fredrik Gustafsson.
Efter sju år tillsammans har kärleksparet Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén tagit nästa steg i sin relation.
Det har nu förlovat sig!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den andra säsongen av succéprogrammet Karl Fredrik på Österlen rullar nu på TV4. Där får vi följa den charmiga floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson under sitt arbete på gården Eklaholm i Skåne.

Titta in hos Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
Titta in hos Karl Fredrik på Österlen

Med sig vid sin sida har han också sambon Petter Kjellén. De träffades 2014 genom en dejtingapp och i en intervju med Aftonbladet berättar Karl Fredrik Gustafsson vem som tog det första steget:

– Båda två. Petter brukar ibland säga att det blev en fortsättning för att det var nära till hands. Jag brukar ibland säga att det var härligt med någon som kunde omgivningarna i Malmö eftersom jag var rätt nyinflyttad. Haha! Men det var absolut kärlek vid första ögonkastet, Petter var en väldigt charmerande kille.

Annons

Så håller Karl Fredrik och Petter gnistan vid liv

Det var inte ens ett år efter att de träffades som de köpte gården Eklaholm och flyttade till Österlen. Där bor de nu tillsammans med hunden Hamlet och katterna Leopold och JC.

Livet på gården, där de också driver en trädgårds- och inredningsbutik, är ofta väldigt hektiskt och under perioder är det arbetet som står i fokus. Men paret försöker i alla fall göra sig tid för varandra.

– Jag och Petter jobbar mycket men när vi inte jobbar då kanske vi badar badtunna, sitter i orangeriet och småpratar, tar en cykeltur ner till havet eller en promenad med Hamlet i någon mysig skog, säger Karl Fredrik Gustafsson i ett avsnitt.

Förlovningslyckan

Nu har de tagit sig till Gotland för en liten semester. Därifrån delar paret med sig av en rolig nyhet: De är förlovade!

”I dag smakar bubblorna extra bra, solen värmer extra gott och livet leker! Jag och Petter har haft en underbar och lyxig picknick på vackra Fårö! Ha en fortsatt fin kväll till er alla”, skriver Karl Fredrik Gustafsson.

På bilden syns två glänsande förlovningsringar. Den delas också av Petter Kjellén som skriver:

”Fårö är inte så dumt”, och lägger till #thefutureislookingbright.

Stort grattis till det härliga paret!

Annons