Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Karl Fredrik Gustafssons bröllopsplaner med Petter Kjellén

10 jul, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Petter Kjellén och Karl Fredrik Gustafsson
För lite mer än ett år sedan förlovade sig Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén.
Nu berättar Karl Fredrik på Österlen-profilen om bröllopsplanerna.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Efter att ha varit tillsammans i sju år bestämde sig Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kejllén för att förlova sig i april förra året. De träffades via en dejtingapp, och det slog gnistor direkt.

Se också: Följ med bakom kulisserna hos Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
Se också: Följ med bakom kulisserna hos Karl Fredrik på Österlen

Men vem var det som tog första steget?

– Båda två. Petter brukar ibland säga att det blev en fortsättning för att det var nära till hands. Jag brukar ibland säga att det var härligt med någon som kunde omgivningarna i Malmö eftersom jag var rätt nyinflyttad. Haha! Men det var absolut kärlek vid första ögonkastet, Petter var en väldigt charmerande kille, han Karl Fredrik Gustafsson sagt till Aftonbladet tidigare.

Stora förlovningslyckan

Paret driver gården Eklaholm i Skåne och i det mycket omtyckta programmet Karl Fredrik på Österlen får tittarna följa med i arbetet där.

Annons

”I dag smakar bubblorna extra bra, solen värmer extra gott och livet leker! Jag och Petter har haft en underbar och lyxig picknick på vackra Fårö! Ha en fortsatt fin kväll till er alla”, skrev Karl Fredrik Gustafsson på Instagram efter förlovning och delade en bild där deras ringar syntes.

Väntar med bröllopet

Deras dröm är att gifta sig i Italien, men när det kan bli av är ännu inte bestämt.

– Vi satsar fortfarande på Italien, men i år fyllde Petter 40, och vi har haft en stor fest för 110 personer, och kommer att ha lite andra tillställningar under året. Nästa år fyller faktiskt Eklaholm 100 år. Gården har anor från 1600-talet, men boningshuset fyller 100. Så vi tänker att det är härligt att vara förlovade några år, och att det nog inte blir bröllop förrän 2024, säger Karl Fredrik Gustafsson till Expressen.

Han säger också att de insåg att det skulle bli för stressigt att planera ett bröllop när så mycket annat händer.

Se också: Karl Fredrik om trendande trädgårdsblommorBrand logo
Se också: Karl Fredrik om trendande trädgårdsblommor

– Jag tror att jag kom fram till det före Petter, och så råkade han höra det på en middag. Jag hade lite missat att berätta det. Ha, ha! Men nu vet han, och tycker det är en bra plan. Vi älskar inte varandra mindre för att vi väntar med bröllopet, och vi har så mycket roligt som kommer hända innan dess, säger han till tidningen.

Annons