Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Karl Fredrik Gustafssons lyxresa med fästmannen Petter Kjellén

01 okt, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Karl Fredrik och Petter
Efter flera års väntan blev blivande makarna Karl Fredrik Gustafssons och Petter Kjelléns drömresa till Sydafrika äntligen av.
Nu visar de upp bilder från trippen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Efter sju år som par bestämde sig Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kejllén i april förra året för att förlova sig. De träffades via en dejtingapp, och det slog genast gnistor om dem.

Se också: Karl Fredrik på Österlen är tillbaka – se trailern härBrand logo
Se också: Karl Fredrik på Österlen är tillbaka – se trailern här

Nu driver de gården Eklaholm i Skåne tillsammans och där spelas det mycket omtyckta programmet Karl Fredrik på Österlen in.

Planerna för bröllopet

De drömmer om att gifta sig i Italien, men något datum för bröllopet är inte satt än.

– Vi satsar fortfarande på Italien, men i år fyllde Petter 40, och vi har haft en stor fest för 110 personer, och kommer att ha lite andra tillställningar under året. Nästa år fyller faktiskt Eklaholm 100 år. Gården har anor från 1600-talet, men boningshuset fyller 100. Så vi tänker att det är härligt att vara förlovade några år, och att det nog inte blir bröllop förrän 2024, sade Karl Fredrik Gustafsson till Expressen i somras.

Annons

Med så mycket annat på gång insåg de till sist att bröllopet helt enkelt skulle få vänta lite.

– Jag tror att jag kom fram till det före Petter, och så råkade han höra det på en middag. Jag hade lite missat att berätta det. Ha, ha! Men nu vet han, och tycker det är en bra plan. Vi älskar inte varandra mindre för att vi väntar med bröllopet, och vi har så mycket roligt som kommer hända innan dess, säger han till tidningen.

Karl Fredrik och Petter i Sydafrika

Nu har paret givit sig ut på en riktig drömresa. De är sedan några dagar i Sydafrika, något som de velat göra i flera år.

– Allt var egentligen klart, men pandemin kom emellan och stoppade allt. Därför kändes det skönt när vi äntligen kom i väg. Förväntningarna hade verkligen byggts upp, berättar Petter Kjellén för Expressen.

På sin Instagram har han delat en massa bilder från resan, och de verkar verkligen ha det underbart.

”Fun at the beach! Snäckor, havsanemoner, sjöstjärnor och massa annat. Lyckades även klämma in en ordentlig tur med cykeln. Inte varje dag man ser strutsar på sin cykelrunda. Ser konstant val men det är inte lätt att få på bild, men på sista bilden kan man skymta en iaf!”, skriver Petter Kjellén till exempel i ett inlägg.

Annons