Kärlekslycka för fostermamman Melinda Jacobs – ihop med E-type

etype och melinda jacobs
Familjehemsmamman Melinda Jacobs har hittat kärleken i artisten Martin ”E-type” Eriksson. Det bekräftar han för Svensk Damtidning.

Melinda Jacobs, 37, blev för två år sedan rikskänd i sin roll som familjehemsmamma åt flickan Esmeralda Gustafsson, även kallad Lilla hjärtat. Flickan blev på grund av missbruk i hemmet placerad hos paret Melinda Jacobs och Lasse Lundberg i Vadstena när hon var sju veckor gammal.

När flickan var tre år gammal fick de biologiska föräldrarna i Norrköping tillbaka vårdnaden om dottern, och tio månader senare hittades hon död. Melina Jacobs har sedan dess varit en flitig debattör för utsatta barns rättigheter. Hon har skrivit boken Hon hette Esmeralda – berättelsen om Lilla hjärtat (2021) och utsetts till Årets kvinna 2021 av Expressen.

Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria
0:47

Efter reklamen: Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

(0:47)

Slå på ljud

År 2020 skilde sig Melinda och dansbandsstjärnan Lasse Lundberg efter fyra års äktenskap. Nu har hon hittat kärleken på nytt i en annan musiker – Martin ”E-type” Eriksson.

E-type bekräftar relationen med Melinda Jacobs

Det är Svensk Damtidning som har fått en exklusiv bekräftelse på romansen från Martin Eriksson själv. Han väljer att inte kommentera kärleken ytterligare men i sociala medier ser vi spår.

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson postade redan i mitten på februari en bild på Instagram där Martin och Melinda är med.

”När ens egna barn börjar bli stora är det väldigt bra att man får låna andras. Finbesök från Vadstena och middag med Melinda och Martin. Hela huset fullt med barn och ungdomar i åldrarna 18-16-8-3-1. Härligt!”, skrev Ulf på bilden som visar ett glatt gäng runt middagsbordet.

Poserar på mingelbild under gala

martin eriksson och melinda jacobs

Martin ”E-type” Eriksson och Melinda Jacobs minglar ihop på Storytel Awards.

På Melindas eget Instagramkonto ligger en bild från början på april då hon och pojkvännen gick på galan Storytel Awards ihop. De poserade framför mingelfotografernas lins. Melinda skrev:

”Igår sändes Storytel Awardgalan. Det stora ljudbokspriset. Jag vill tacka alla från djupet av mitt hjärta som röstade oss till final. Vi knep ingen vinst den här gången men är så stolta och glada över den spridning boken fått och hur varmt den mottagits”.

Melida Jacobs om att vara mamma

Melinda Jacobs har en yrkesbakgrund inom psykiatrin och arbetar idag heltid som familjehemsmamma. Hon har även tre biologiska barn. När Femina träffade Melinda Jacobs för en intervju i fjol beskrev hon sin vardag som totalt dedikerad till barnen.

– Jag har mycket vänner som jag umgås med som familjer men det är inte så att jag springer på stan med mina väninnor. Jag har aldrig haft ett vuxenliv utan barn så jag har inget att sakna eller längta tillbaka till. Jag har haft små barn sen jag var 20. Det är mitt naturliga.

Martin Eriksson å sin sida har drömt om barn i alla år, men ännu inte fått några.

– Jag kommer inte ge upp tanken på barn förrän jag dör, har han sagt i Aftonbladet.

Källa: Svensk Damtidining, Aftonbladet

Foto: TT