Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kikki Danielsson berättar om flyttkampen

02 dec, 2020 
Lovisa Ström
Artisten Kikki Danielsson i Melodifestivalen i Eskilstuna år 2020.
Kikki Danielsson har under ett tag haft tankarna på att flytta, men av flera anledningar har det inte gått. Nu berättar hon om flyttkampen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Kikki Danielsson är en av Sveriges mest folkkära artister och är efter sina 50 år i rampljuset fortfarande lika populär. Genom åren har hon bjudit det svenska folket på ett flertal stora hits så som Bra vibrationer och Godmorgon, och har även inspirerat många till att ha en lättare inställning till livet. I en intervju med Hemmets journal berättar hon vad det är hon tror bidrar till att så många gillat henne under åren.

4 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
4 saker vi älskar med Kikki Danielsson

– En del i det är säkert min öppenhet och att jag visat att jag är mänsklig. När jag åkte dit för rattfylla stod jag för det, jag hymlade inte och jag skämdes. Många kvinnor kommer fram och säger att de känner igen sig i mig – de kan säga: "Åh, du är precis som jag." Ingen är perfekt, men trots dippar i livet har jag bevisat att man kan resa sig upp och komma igen, säger hon.

Men även för en optimist som Kikki har det här året varit en utmaning. På grund av covid-19 valde hon att frivilligt leva i karantän i våras och har också tvingat ställa in sin medverkan i flera populära program, som Lotta på Liseberg. På Instagram skriver hon om hur isoleringen har påverkat henne.

Annons

”Har hållit mig hemma sedan i mars, mycket på grund av rädsla, men oxå för att mina barn förbjudit mig att utsätta mig för smitta. Dom har gjort mina ärenden. Men isolering tar hårt på psyket.”

Men trots isoleringen verkar det som vanligt vara liv i Kikki, och på Instagram berättar hon nu om planerna på att flytta.

Kikki Danielsson om planerna på att flytta

Det är i ett inlägg på Instagram som artisten avslöjar att hon haft tankar på att flytta, men av det hon skriver att döma verkar det inte ha varit helt lätt. Under en bild på tre skyltar med orden "helvetesfallet", "storstupet" och "skjutbana" på skriver hon:

”Har i många år letat efter nytt boende, men det är inte lätt att hitta. Det får inte vara för ödsligt eller stilla, men Inte heller för mycket väsen!! Dessutom ska det funka med mina utekatter.”

Hon fortsätter sedan med att referera till de komiska skyltarna.

”Helvetesfallet, Storstupet och sen Skjutbana på det, det låter ju onekligen lite spännande.”

Och i kommentarsfältet är det många som roar sig åt Kikkis inlägg.

”Ja detta låter ju käckt, men akta dig”, skriver en följare följt utav en skrattandes emojii.

”Usch låter farligt!”, skriver en annan och även hon med skrattgubbar.

Annons