Kikki Danielsson ryter ifrån: Jag är ingen superhjältinna

Folkkära artisten Kikki Danielsson får ofta höra att hon är så stark och glad. Nu ryter hon ifrån och berättar att hon inte är någon superhjältinna som är på gott humör varje dag.

Kikki Danielsson är efter 50 år i rampljuset fortfarande lika populär. Det är lätt att låta sig luras av det man ser från håll, vilket i fallet Kikki ofta är en sprudlande och glad kvinna, men som vilken annan person som helst har hon förstås skitdagar – och då vill hon bara vara för sig själv.

Går inte att vara glad jämnt

I ett inlägg på Instagram skriver Kikki att hon ofta får höra ord som ”Åh vad du är Stark å Alltid lika Glad”. Hon förklarar att hon inte är alls är någon superhjältinna och att hon aldrig träffat någon människa som alltid är glad.

”Dom Finns Inte!! Men det finns många som skaffat sig ett ”Pokerface” för att slippa frågor. Jag tror varken på Räkmackor el Bananskal🤘Alla åker vi upp å ner i våra berg-å-dalbanor, och det uttrycker sig på olika sätt hos olika människor!”, skriver hon i inlägget.

Till inlägget har hon delat en bild med ett citat av Tomas Gunnarsson där det står: Bättre med en vän som finns till för dig när du går igenom ett helvete, än tio vänner som bara dyker upp när du är glad och positiv.

Kikki skriver att hon helst vill vara ensam under skitdagarna, och undviker att belasta barnen med sina problem.

”Men det är okej! Lyckligtvis blir jag fort glad igen, tack vare mina barn å barnbarn ❤️”, skriver hon.

Kikkis följare verkar uppskatta det ärliga inlägget. De sänder henne många hjärtan i kommentarerna och flera känner igen sig.

”Så sant Kikki 😘🙏jag är precis likadan när jag mår som sämst ❤️” berättar en följare och en annan skriver: ”Ja det känns igen. Jag behöver bara titta på bilder på mina barnbarn så känns det redan bättre. Och livet är inte alltid en dans på rosor men man reser sig alltid igen. Och det får man vara tacksam för. Kram till dig Kikki. 🤗”.