Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kikki har nya "tänder" – bilden som får oss skratta

05 nov, 2021 
Lukas Ernryd
Till vänster, tandläkare som jobbar, till höger, artisten Kikki Danielsson.
Kikki Danielssons självdistans gör succé i sociala medier. Hennes senaste inlägg om besöket hos tandläkaren får följarna att älska henne lite mer.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I onsdags publicerade Kikki Danielsson en bild på instagram med en text som börjar med: "Spenderade i morse 3 timmar i tandläkarstolen".

Sedan fyller hon på med bakgrundshistorien. För ett år sedan var hon på ett träningsläger och lyckades med konststycket att bita av en framtand.

Boven i dramat? En morot.

Se också: 4 saker vi älskar med Kikki Danielsson

4 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
4 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Detta ägde rum cirka två veckor hon skulle sjunga i På spåret. Hon uppträdde tillsammans med bandet Franska trion och gjorde en egen tolkning av poplåten Dance monkey med indiegruppen Tones and I.

Annons

Kikki skrev då på instagram att hennes fyraåriga barnbarn hade sagt till henne: ”Den kan inte du, haha”. Kikki berättade att hon tänkte våldgästa barnbarnet bara för att se hans min.

Panik uppstod efter den avbitna tanden, skriver Kikki. Därefter fick hon söka upp en tandläkare som gjorde sitt bästa för att rädda den lilla stump som fanns kvar.

I år kände hon dock att det var dags att ta tag i sina tänder på riktigt. Särskilt var det framtänderna som skulle snyggas till.

Så här skriver Kikki:

"Fyra kronor skulle det bli. Och idag skulle de gamla borras och slipas till, så att en tillfällig protes skulle göras. Om några veckor ska jag få den riktiga”.

I väntan på den riktiga har hon publicerat en bild som gett följarna ett gott skratt.

Uppmaningen från Ann-Louise Hanson

En som kommenterat är branschkollegan Ann-Louise Hanson som passade på att dela med sig av ett eget oväntat besök hos tandläkaren. "Du är ju för rolig! Jag bet av en hel tand på flyget till en lång semester i Sydafrika. En skitsnygg tandläkare fixade en ny tand på cirka en timme. Och hälften så billigt som i Sverige. Åk till Sydafrika nästa gång du har käkat morötter!".

Kikki skriver vidare att det känns ganska ok just nu. Men hon måste vara försiktig när hon äter så att inte tänderna följer med ut fastklämd i en köttbit eller en macka.

Inlägget avslutas med: "Löv me Tänder".

Se också: Så ser Kikki och Lotta Engbergs relation ut i dag

Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idagBrand logo
Så ser Kikki Danielsson och Lotta Engbergs relation ut idag
Annons