Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kristin Kaspersen om svårigheterna med att träffa en partner

03 mar, 2021 
Saga Pettersson
FotografTT
Kristin Kaspersen om svårigheterna med att träffa en partner
Kristin Kaspersen har levt som singel i många år, och även om hon trivs så känner hon att det hade varit härligt att träffa någon. Men det är inte helt enkelt. Nu berättar hon om svårigheterna med att hitta en partner.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Kristin Kaspersen är mamma till två, Filip och Leon, som hon har från två olika relationer. Ena med Hans Fahlén och andra med Martin Lamprecht. Idag lever hon inte i en relation, hon har varit singel i ett par år. I sin podcast Nyfiken på gästas hon nu av livscoachen Johannes Hansen, och de diskuterar just relationer, och hur man lyckas i dejtinglivet. Något som fått Kristin att fundera över sitt egna dejtingliv.

10 saker du vill veta om Kristin KaspersenBrand logo
10 saker du vill veta om Kristin Kaspersen

– Min situation när det gäller kärlek, jag känner igen mig jättemycket i att jag har varit singel länge och mår bra där. Men självklart hade det varit jättehärligt att träffa någon. Men då kan man känna såhär, att då ska det fan vara bra, för jag har ett så bra liv, säger Kristin och fortsätter:

Annons

– Jag är glad över att jag har kommit dit, här där jag är. Ett mål när jag jobbade väldigt mycket med mig själv var att, det ansvaret ska inte någon annan bära. Jag vill inte gå in i en relation för att jag känner att jag behöver någon för att vara lycklig. Där är jag jätteglad över att jag har landat. Sen tycker jag att det är sjukt svårt att möta någon, och jag vet inte varför.

Kristin Kaspersen om att hitta kärleken: ”Jag tycker bara att det är svårt”

Johannes Hansen förklarar att många förväntar sig att det ska vara som i en Disneyfilm när man träffar den rätta, varpå Kristin beskriver sig mer som filmen The Holiday, där något oväntat dyker upp, bara sådär.

– Det ska vara oväntat, det kan hända när som helst, idag kanske är sista dagen jag är singel. Jag vet inte. Sen att det verkligen ska kännas att det händer någonting. Vilket gör att jag har en förväntan, vilket är väldigt taskigt mot den jag möter. Om jag förväntar mig något annat så ser jag inte den som står framför mig, säger Kristin och tillägger:

– Jag tycker bara att det är svårt, vart är alla?

Kristin Kaspersen om tiden på Tinder

Johannes Hansen föreslår att hon ska testa på att nätdejta, något Kristin hade kunnat tänka sig – om hon inte var en offentlig person.

– Det skulle jag jättegärna göra om jag inte var offentlig, säger Kristin och påpekar att hon testat det, men bara för en kort stund innan hon insåg att det inte var något för henne:

– Jag var ute på Tinder i två timmar.

Annons