Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kristin Kaspersens 50-årsfest – hyllades i Lill-Babs anda

30 sep, 2019 
Redaktionen
Kristin Kaspersen sitter vid ett vattendrag
Kändisar som Jonas Björkman, väder som specialbeställt av Lill-Babs. Kristin Kaspersen firade sin 50-årsfest i härlig slottsmiljö – och vi har detaljerna!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Knappt har bubblandet och skvallrandet kring Micael Bindefeldst megabaluns i Israel lagt sig förrän nästa kändisfest ägde rum. I helgen bjöd nämligen Kristin Kaspersen in till fest i och med sin 50-årsdag. Detalj efter detalj stack ut – till och med valet av datum. Det hela inträffade nämligen under söndagen, och inte på en lördag som ju de flesta kanske hade valt. Dock innebar det att hon kunde fira sin riktiga födelsedag, alltså den 30 september, efter att klockan slagit midnatt.

Kristin Kaspersen firade på Görvälns slott

Men redan vid 18-tiden började Instagraminlägg från kändisar dyka upp, kändisar redo att fira sin vän. Sofia Wistam, Jessica Wahlgren, Tess Merkel och Magdalena Forsberg var några av dem på plats. Maten var noga utvald med naggande goda smårätter, skapade på vackert vis. Zucchini-soppan serverades exempelvis i en liten zucchini! När det kom till lokalen hade Kristin slått på stort. Eller slått på slott kanske man kan säga. Hon hade hyrt Görvälns slott utanför Stockholm, vackert beläget alldeles intill Mälaren.

Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

För något år sedan hade hennes mamma, Barbro ”Lill-Babs” Svensson varit en självskriven gäst. Men hon fanns självklart i tankarna hos dagens värdinna. Kristin tackade sin mamma för det soliga vädret, och under kvällen fick hon en överraskning som osade av Lill-Babs-anda. Iklädda folkdräkter uppträdde flera vänner, inklusive systern Malin Berghagen, på en scen sjungandes gruppen GES klassiska låt Hon är min.

Orden ”Hon é stark, hon är varm, hon har pengar och charm och jag vet, hon är min” skrålades högt i slottssalen, och Kristin såg otroligt lycklig, rörd och glad ut över det kärleksfulla spexet tillägnat henne på hennes stora dag.

 

Av Margareta Gotthardsson/Svenskdam

Foto: TT

Annons