Kristin Kaspersens 50-årsfest – hyllades i Lill-Babs anda

Kristin Kaspersen sitter vid ett vattendrag
Kändisar som Jonas Björkman, väder som specialbeställt av Lill-Babs. Kristin Kaspersen firade sin 50-årsfest i härlig slottsmiljö – och vi har detaljerna!

Knappt har bubblandet och skvallrandet kring Micael Bindefeldst megabaluns i Israel lagt sig förrän nästa kändisfest ägde rum. I helgen bjöd nämligen Kristin Kaspersen in till fest i och med sin 50-årsdag. Detalj efter detalj stack ut – till och med valet av datum. Det hela inträffade nämligen under söndagen, och inte på en lördag som ju de flesta kanske hade valt. Dock innebar det att hon kunde fira sin riktiga födelsedag, alltså den 30 september, efter att klockan slagit midnatt.

Kristin Kaspersen firade på Görvälns slott

Men redan vid 18-tiden började Instagraminlägg från kändisar dyka upp, kändisar redo att fira sin vän. Sofia Wistam, Jessica Wahlgren, Tess Merkel och Magdalena Forsberg var några av dem på plats. Maten var noga utvald med naggande goda smårätter, skapade på vackert vis. Zucchini-soppan serverades exempelvis i en liten zucchini! När det kom till lokalen hade Kristin slått på stort. Eller slått på slott kanske man kan säga. Hon hade hyrt Görvälns slott utanför Stockholm, vackert beläget alldeles intill Mälaren.

För något år sedan hade hennes mamma, Barbro ”Lill-Babs” Svensson varit en självskriven gäst. Men hon fanns självklart i tankarna hos dagens värdinna. Kristin tackade sin mamma för det soliga vädret, och under kvällen fick hon en överraskning som osade av Lill-Babs-anda. Iklädda folkdräkter uppträdde flera vänner, inklusive systern Malin Berghagen, på en scen sjungandes gruppen GES klassiska låt Hon är min.

Orden ”Hon é stark, hon är varm, hon har pengar och charm och jag vet, hon är min” skrålades högt i slottssalen, och Kristin såg otroligt lycklig, rörd och glad ut över det kärleksfulla spexet tillägnat henne på hennes stora dag.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Party party!! #KK69

Ett inlägg delat av Kaj Tarkiainen (@thekaj) 29 Sep 2019 kl. 3:57 PDT

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Nu firar vi finaste @kaspersen ❤️❤️❤️ #KK69

Ett inlägg delat av sofiawistam (@sofiawistam) 29 Sep 2019 kl. 10:27 PDT

Av Margareta Gotthardsson/Svenskdam

Foto: TT