Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kristin Kaspersens bild med sönerna från familjesemestern

16 apr, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Filip Lamprecht, Kristin Kaspersen och Leon Fahlén.
Programledaresset Kristin Kaspersen har varit på semester tillsammans sina söner Filip och Leon, och har delat med sig av fina bilder på grabbarna.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

52-åriga Kristin Kaspersen är mamma till två barn, sönerna Filip Kaspersen Lamprecht, 25 år, och Leon Kaspersen Fahlén, som precis fyllt 18 år.

Under sju års tid vad Kristin Kaspersen ihop med Martin Lamprecht, 58. De fick alltså sonen Filip ihop 1997, och separerade en tid efter det.

Filip Lamprecht har klivit fram i rampljuset och är både modell och tv-profil. Under förra säsongen av Let's dance var han med och vann faktiskt hela tävlingen tillsammans med Linn Hegdal.

Se också: Kristin Kaspersens stilresa genom årenBrand logo
Se också: Kristin Kaspersens stilresa genom åren

Kaspersens fina ord till 18-åringen

Hans medverkan i programmet blev också uppmärksammat av lite tråkigare skäl. Under tiden som han dansade började det nämligen spekuleras i om han och dåvarande flickvännen Peg Parnevik gjort slut. Han dementerade att så var fallet i en intrevju med P4 Extra – gästen strax innan finalen, men kort efter att Let's dance-säsongen tagit slut stod det också klart att deras förhållande var över.

Annons

Efter förhållandet med Martin Lamprecht träffade Kristin Kaspersen kärleken i programledarkollegan Hans Fahlén. De gifte sig 2003 och äktenskapet höll fram till 2009. Sonen Leon kom 2004, som alltså fyllde 18 år i februari.

”Jag är obeskrivligt stolt över dig för ditt stora hjärta, din humor och omtänksamhet”, skrev Kristin Kaspersen på Instagram då och tillade:

”Nu har jag två vuxna barn och ett nytt kapitel börjar. Som mamma står jag här alltid vid sidan av eller bakom när de behöver. Ska bli fantastiskt att följa deras äventyr i vuxenlivet”.

Kristin Kaspersen om förändrade mammarollen

I podcasten Nyfiken på utvecklade Kaspersen sina känslorna kring att ha två vuxna barn.

Annons

– Och att gå i från att vara småbarnsföräldrar... det blir en annan typ av mammaroll. Där jag känner att man måste få lite tid att förstå hur man ska hantera den, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker att det är superhärligt att se att de är stora, att de ska få leva sitt liv. Det är jättehärligt att få mera egentid, men samtidigt så blir det också lite tomt.

Nu har hon och sönerna varit på semester i Maldiverna, och skickar därifrån ett vykort till sina följare:

”Önskar er alla en glad påsk från Maldiverna!”, skriver hon.

Och på bilden står hon mellan sina söner i matchande semesteroutfits.

Foto: TT

Annons