Laila Bagge berättar om missen med sonen Kit

Laila Bagge och sonen Kit under RixFm-festival.
Laila Bagges resa ihop med sonen Kit till Rix FM festival i Halmstad hade kunnat slutat helt annorlunda än den gjorde. Nu berättar Laila om missen som kunde fått förödande konsekvenser.

Laila Bagge, 46, har ständigt många projekt på gång. De senaste åren har vi sett henne i både egna realityserien Lailalandpå TV3 och hört hennes röst i radioprogrammet Rix Morronzoo, som hon är programledare för ihop med parhästen Roger Nordin, 42.

Ihop med Roger Nordin och de andra kollegorna på Rix FM har Laila Bagge åkt på turné med Rix FM festivalunder sommaren – och nyligen var det dags för turné-stopp i Halmstad. På sin blogg skriver Laila Bagge att evenemanget blev lyckat, vilket hon är glad över.

”Till skillnad mot förra året då det regnade hade vi nu strålande sol och det var en magisk eftermiddag/kväll. Det var många artister och publiken var helt fantastisk. Ett hav av människor där det kändes som att alla sjöng med i alla artisternas låtar. Det var en hel del skrik”,skriver hon i ett blogginlägg.

Med sig på jobbresan hade Laila Bagge sonen Kit Wahlgren, 7, som under resan fick hänga med artisterna bakom kulisserna. Bland annat träffade han Melodifestivalen-finalisten Bishara Morad, 16, som upptäcktes av Laila Bagge.

Laila Bagges upptäckt – glömde sonen

Men trots att Kits närvaro var planerad var det inte helt säkert att han skulle få vara med på plats. På bloggen förklarar Laila Bagge att hon gjorde en miss som kunde fått förödande konsekvenser. Hon glömde nämligen att hämta upp Kit innan hon åkte mot flygplatsen.

”En ’liten’ sak som hände när vi skulle åka till Halmstad var att när vi satte oss i taxin på väg till flygplatsen (vi åkte direkt från jobbet) så känner jag att det var något som fattas som att jag glömt nåt. Inser då att jag glömt Kit!!!! Han skulle ju också med. Hur snurrig får man vara. Så det var bara att be chauffören köra en liiiiten omväg och hämta upp Kit på skolan. Det blev väldigt tight med tiden att hinna med planet men vi hann och jag får väl priset nu som världens sämsta mamma 2019”, skriver Laila Bagge.

Som tur blev Laila Bagge medveten om sitt misstag i tid – och Kit kunde därför hämtas upp och följa med på resan.

”Men ingen skada skedd, det var ju tur att jag kom på det i tid. Väl på plats så hängde Kit med bakom kulisserna, han har också hjälpt till med ett par saker på scen. Man märker att han tycker att det är roligt och gillar även att hänga lite med alla artister”, avslutar Laila Bagge.

Av Agnethe Alm/Hänt.se 

Foto: TT/Karin Törnblom, TT/Mickan Palmqvist