Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Lena Philipsson och Måns Herngrens barn Saga och Noa har vuxit upp

18 mar, 2022 
Elin Jonsson
Fotograftt
lena och dotter saga 2012
Nu är Lena Philipsson och Måns Herngrens två barn vuxna.
Här är Saga och Noa idag!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

U

nder 90-talet var artisten Lena Philipsson, 56, och regissören Måns Herngren, 56, ett av landets hetaste kändispar. Bröllopsfesten som ägde rum 1993 bevakades av både Aftonbladet och Expressen, bilderna visar lyckliga Lena i blommor och brudklänning med vida ärmar.

Bröllopskyssen 1993.

Här är Lena PH och Måns Herngrens barn idag

Samma år som Lena PH och Måns Herngren bytte ringar föddes även deras första gemensamma barn, sonen Noa, 28, och ett par år efter kom lillasyster Saga Herngren, 23, till världen.

Annons

Under årens gång har ungarna följt med på ett par röda mattan premiärer tillsammans med sina kändisföräldrar. Men på senare tid verkar de ha valt att hålla till ett par steg i från rampljuset och föräldrarnas stjärnglas.

Måns Herngren med Noa och Saga på Lena PH-premiären av Min Drömshow - 25 år som artist på cirkus 2011.

Yngsta dottern Saga Herngren är bosatt i Berlin, Tyskland, och är en riktigt duktig fotograf, säger mamma Lena på sociala medier. Härom året flög Saga hem för att hjälpa mamma Lena PH att producera musikvideon till låten Maria Magdalena.

Äldsta sonen Noa Herngren är numera 28 år gammal och skriven i Knivsta. Han har även studerat datavetenskap vid Uppsala universitet, enligt Facebook.

Annons
Måns Herngren tillsammans med barnen Noa och Saga Herngren, och nya hustrun Katalin Herngren Bachry, på premiären för Solsidan-filmen 2017.

Lena Philipssons ord om livet som mamma

I kvällens avsnitt av Carina Bergfeldt i SVT berättar Lena Philipsson att hon haft svårt att berätta för sina barn att hon älskar dem. Detta eftersom de tre gyllene orden ”jag älskar dig” haft en väldigt speciell innebörd för just Lena PH.

– Jag var ju tvungen att övermanna dem där jävla orden och ta ner dem från sin piedestal. Och börja använda dem helt enkelt, säger Lena PH om orden ”Jag älskar dig” i Carina Bergfeldts intervjuprogram på SVT.

Annons

– Men jag tyckte det var lite svårt, jag kände: ”När ska jag kunna använda de här fina orden? Det måste ju kännas något alldeles speciellt. Är det nu jag känner det?”.

”Har inte sagt Jag älskar dig tillräckligt ofta till mina barn”

– Jag har verkligen ansträngt mig, för att kunna säga det till mina barn exempelvis. Där har jag varit tvungen att tvinga mig lite för jag kan känna en viss blygsel inför orden också.

Carina Bergfeldt frågar om det är så att Lena för sällan sagt ”Jag älskar dig” till sina barn. Lena PH svarar:

– Jag tycker inte att jag har sagt det tillräckligt. Men jag kämpar på, ler hon till Carina Bergfeldt.

Lena PHs tankar om orden ”Jag älskar dig”.

Foto: TT/SVT

Annons