Linda Hammars fästman Lars-Åke död – känd från I en annan del av Köping

Linda Hammars fästman Lars-Åke död – känd från I en annan del av Köping
Lars-Åke Fransson, känd från I en annan del av Köping och Välkommen till Köping, har avlidit. Nu sörjs han av familj och fästmön Linda Hammar.
TV: IVA-sjuksköterskan Elinor om dödsfallen utan anhöriga: "Jag får vara deras tårar"
4:07

Efter reklamen: TV: IVA-sjuksköterskan Elinor om dödsfallen utan anhöriga: "Jag får vara deras tårar"

(4:07)

Slå på ljud

Lars-Åke Fransson, som är känd från tv-programmet I en annan del av Köping och Välkommen till Köping har avlidit efter en tids sjukdom. Han blev 66 år gammal.

Lars-Åke gjorde sin tv-debut i den fjärde säsongen av I en annan del av Köping, där han presenterades som Linda Hammars pojkvän. Linda Hammar och Lars-Åke Fransson blev ett par 2010, och paret förlovade sig året efter, 2011.

Sörjs av fästmön Linda Hammar

Nu sörjs Lars-Åke Fransson av nära och kära, hälsar Linda Hammars lillebror Filip Hammar.

– Det är med sorg vi måste berätta att Lars-Åke, Lindas fästman, har gått bort efter en tids sjukdom. Saknaden är stor. Våra tankar går till hans familj och vänner. Nu ska vi ta hand om varandra och vårda minnet av Lars-Åke. Vi ber om att få bearbeta detta och sörja ifred, hälsar familjen Hammar genom Lindas lillebror Filip Hammar, skriver Aftonbladet.

Kanal 5 sänder den anda säsongen

I slutet av förra året meddelade Kanal 5 att de kommer att sända en andra säsong av Välkommen till Köping, och kanalen har beslutat sig för att sända materialet trots att Lars-Åke inte längre är i livet.

– Vi har varit i kontakt med Lars-Åkes familj och närmaste och det är deras önskan att vi även i fortsättningen visar det material som finns inspelat med honom och hans vänner, säger Anders Kilander, pressansvarig för Välkommen till Köping på Kanal 5 och Discovery+, till Aftonbladet.

Foto: TT

Se också: Så stöttar du någon i sorg
1:19

Efter reklamen: Se också: Så stöttar du någon i sorg

(1:19)

Slå på ljud