Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Linda Lindorffs kärlekshyllning till maken Jacob

09 okt, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Jacob och Linda Lindorff
Linda och Jacob Lindorff har varit gifta i 13 år.
Nu delar hon med sig av en rad fina ord till sin make.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 50, har varit gift med sin make Jacob Lindorff, 48, sedan 2009. Hon har tidigare berättat att kärleken till honom uppstod snabbt när de väl hade träffats.

5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom årenBrand logo
5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren

– Det kom instinktivt till mig att ”jag vill göra barn med den mannen”, haha. Det är häftigt. Jag jobbar ju med Bonde söker fru där man pratar mycket om kärlek. Jag tror absolut att man kan träffa många människor i sitt liv som man kan fungera med, men har man varit med om den där kemin och känt hur den känns så vet man att det är skillnad mellan någon man för all del tycker om och älskar eller den som man känner är den enda rätta. Det är som att det inte finns någon annan än Jacob, har hon sagt till Expressen.

Annons

TV4-profilens hyllning till maken

Nu har han fyllt åt, något som Linda Lindorff uppmärksammar på Instagram, samtidigt som hon delar med sig av en rejäl hyllning till sitt livs kärlek.

”När vi träffades vändes Jacob upp och ner på mitt liv helt. Fick mig att fatta vad kärlek är och att jag ville ha barn. Han gav mig familj och ett liv fyllt med glädje, gemensamma mål, upplevelser och kärlek”, skriver hon i inlägget och tillägger:

”Jacob är den mest omtänksamma man jag känner. Smart, snäll, rolig och närvarande. Bra på allt han tar sig för och en god vinnare. Helt enkelt världens bästa! Vi älskar dig mest av allt fina fina Jacob!”, skriver hon och avslutar med att firande så klart kommer pågå i flera dagar.

Så har Bonde söker fru hjälpt Lindorff i relationen

Inför säsongspremiär av Bonde söker fru talade programledaren ut i en intervju med Aftonbladet, och där gjorde hon klart att programmet hjälpt henne i relationen.

– Jag är glad över att det smittar av sig även på mig. Jag känner mig påmind, varje dag jag jobbar med Bonde söker fru, varje gång vi pratar om kärlek och längtan, om min egen relation och kärlek, säger hon till Aftonbladet och tillägger:

– Jag har lärt mig saker om relationer, även i år, som jag tar med mig till mitt bibliotek i huvudet.

Foto: TT

Annons