Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Lotta Engberg om sin heta sommar – och "Soldoktorns" bild från semestern

29 aug, 2022 
Amanda Olsson
Lotta Engberg i Lotta på Liseberg 2022.

Lotta Engberg har minst sagt haft en härlig sommar tillsammans med barnbarnen och partnern Mikael "Soldoktorn" Sandström – och har inga problem att ladda om!

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Efter att ha spelat in sista Lotta på Liseberg för sommaren för drygt två veckor sedan, är Lotta mer än redo att ta sig an nästa uppdrag – det vill säga rollen som programledare för Bingolotto tillsammans med Stefan Odelberg.

VIDEO: Lotta Engbergs stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Lotta Engbergs stilresa genom åren

– Jag är jättetaggad. Det är verkligen en fröjd att få jobba med "Bingolotto", sa Lotta i en intervju med Aftonbladet innan premiären ägde rum.

Utvilad efter den härliga semestern

Någon långledighet har Lotta inte kunnat ta med tanke på att programlett Lotta på Liseberg varje vecka under sommaren. Men hon har kunnat njuta ändå. Tillsammans med sin Mikael "Soldoktorn" Sandström har hon tillbringat mycket tid på hans sommarställe på Flatön i Göteborgs skärgård. Där har de spelat golf ett par gånger i veckan.

Annons

– Vi har haft fantastiska dagar där, det har varit ljuvligt, berättar hon.

Utöver det sammanfattar hon sommaren med att det har varit barnbarn, grillkorvar, sol, sommarstuga och bikini – och det var längesedan hon var så brun som nu.

Soldoktorns ord om ledigheten

Visst låter det ut som att paret haft det härligt! Mikael publicerade en bild på Lotta på Instagram och skrev: "Lite av det bästa västkusten kan erbjuda".

Källa: Aftonbladet, Instagram.

SE OCKSÅ: Så träffades Dr Mikael och Lotta EngbergBrand logo
SE OCKSÅ: Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg
Annons