Lotta Engberg om sin heta sommar – och "Soldoktorns" bild från semestern

Lotta Engberg i Lotta på Liseberg 2022.

Foto: TT

Lotta Engberg har minst sagt haft en härlig sommar tillsammans med barnbarnen och partnern Mikael "Soldoktorn" Sandström – och har inga problem att ladda om!

Efter att ha spelat in sista Lotta på Liseberg för sommaren för drygt två veckor sedan, är Lotta mer än redo att ta sig an nästa uppdrag – det vill säga rollen som programledare för Bingolotto tillsammans med Stefan Odelberg.

VIDEO: Lotta Engbergs stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: VIDEO: Lotta Engbergs stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud

– Jag är jättetaggad. Det är verkligen en fröjd att få jobba med "Bingolotto", sa Lotta i en intervju med Aftonbladet innan premiären ägde rum.

Lotta Engbergs nya hint om bröllop med doktor Mikael Sandström

Utvilad efter den härliga semestern

Någon långledighet har Lotta inte kunnat ta med tanke på att programlett Lotta på Liseberg varje vecka under sommaren. Men hon har kunnat njuta ändå. Tillsammans med sin Mikael "Soldoktorn" Sandström har hon tillbringat mycket tid på hans sommarställe på Flatön i Göteborgs skärgård. Där har de spelat golf ett par gånger i veckan.

– Vi har haft fantastiska dagar där, det har varit ljuvligt, berättar hon.

Utöver det sammanfattar hon sommaren med att det har varit barnbarn, grillkorvar, sol, sommarstuga och bikini – och det var längesedan hon var så brun som nu.

Soldoktorns ord om ledigheten

Visst låter det ut som att paret haft det härligt! Mikael publicerade en bild på Lotta på Instagram och skrev: "Lite av det bästa västkusten kan erbjuda".

Mikael Sandströms relation till Lotta Engbergs döttrar

Källa: Aftonbladet, Instagram.

SE OCKSÅ: Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg
1:06

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg

(1:06)

Slå på ljud