Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Malou von Sivers om att bli farmor – sonen Sebastian ska få barn

25 feb, 2022 
Saga Pettersson
Fotograftt
Malou von Sivers om att bli farmor
Malou von Sivers äldsta son Sebastian ska bli pappa – och Malou ska få sitt första barnbarn! Nu berättar hon om känslorna över att bli farmor för första gången.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 starka ögonblick vi minns från "Malou efter tio"Brand logo
5 starka ögonblick vi minns från "Malou efter tio"

Nya kapitel väntar för Malou von Sivers. I början av året gick hon och TV4 ut med att vi under våren kommer att få se den sista säsongen av hennes program Efter tio, efter att det då totalt blivit hela 33 säsonger av programmet.

Det ska Malou von Sivers göra nu

Men vi blir inte av med Malo von Sivers i tv-rutan. Istället ska hon nu fokusera på programmet Malou möter, ett program med mer fokus på intervjuer.

– Det var ett jättesvårt beslut, sa Malou von Sivers i ett pressmeddelande där vi fick veta att Efter tio läggs ner. Det här har varit min bebis, min jobbfamilj. Men det är roligt att få fortsätta med det jag brinner för, att göra intervjuer.

Annons

Och i en ny intervju med Expressen säger hon att hon hoppas på att få hålla på med det programmet ”forever” – i alla fall så länge hon tycker det är kul!

Sonen Sebastian von Sivers Haage väntar barn

Och nya uppdrag på TV4 är inte de enda nya uppdragen i hennes liv framöver. Nu ska hon få sitt första barnbarn! Om allt går som det ska blir hon farmor till sommaren, då hennes äldsta son Sebastian von Sivers Haage, som även han är en TV4-profil, väntar sitt första barn.

– Vi får faktiskt vårt första barnbarn i sommar. Det blir otroligt kul. Ett nytt kapitel. Det är Sebastian, vår äldsta son, som ska få barn, säger Malou till Expressen.

Malou von Sivers med sonen Sebastian, som nu ska bli pappa!
Malou von Sivers med sonen Sebastian, som nu ska bli pappa!

Hon har redan tänkt ut hur hon ska vara som farmor.

– Jag tänker att jag ska bli en väldigt närvarande farmor som tänker på att ta tid och gå långsamt när jag hämtar på dagis. Der är den uppgift man har som mor- eller farförälder. Vi ska stanna och titta på någon liten myra som kryper förbi, och inte titta på klockan hela tiden, berättar hon vidare.

Annons