Måns och Ciara Zelmerlöw visar upp huset i Sverige efter renoveringen

Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara har ett hus i Skåne.

Foto: Instagram och Karin Törnblom/TT

Nyligen gick Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara och köpte en sommarstuga i Skåne, och förra året påbörjades en intensiv renovering. Nu är några delar av renoveringen klar och Måns visar upp resultatet! Se bilderna här.

Melodifestivalstjärnan Måns Zelmerlöw, 34, och den brittiska skådespelaren Ciara Zelmerlöw, 33, gick och gifte sig 2019. Och året innan fick de lille sonen Albert, som kallas ”Albie”, som nyss gått och fyllt tre. Ciara har även sexåriga sonen Archie från sin tidigare relation. Sedan flera år tillbaka bor familjen Zelmerlöw i London, England, där de har det bra. Men som för att inte gå miste om något har familjen även ett lyxigt sommarhus i Kattvik strax utanför Båstad.

Måns Zelmerlöws kärlek till Skåne

Måns Zelmerlöw och Ciara gick och köpte huset härom året, och förra våren pågick en intensiv renovering. Och för Måns Zelmerlöw som är uppväxt i Lund blir det ju extra mysigt att nya huset bara ligger ett stenkast från stugan där han tillbringade sina somrar som barn. Måns föräldrar har kvar huset så det blir ju extra myspys för barnbarnen nu när det står klart att Måns och company kommer hänga extra mycket i Sverige i år!

– Skåne har precis lagom tempo – inte för snabbt, inte för långsamt. Och så är det ju så oerhört vackert. Rapsfälten, närheten till vattnet... Det är egentligen först nu jag inser hur mycket jag saknat allt det här, berättade Måns till tidningen Skåne förra våren. Måns berättar även att han brukade hänga nere vid bryggan i Kattvik för att fånga krabbor när han var en liten grabb.

Se också: Måns och Ciara om missfallen

1:19

Efter reklamen: Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallen

(1:19)

Måns Zelmerlöw: Ciara var inte svårövertalad

Och Ciara som har delad vårdnad över Archie med sin ex-partner har tidigare förklarat att hon inte kan bo i Sverige just på grund av den anledningen. Men en sommarstuga går ju absolut för sig.

– Ciara var inte svårövertalad. Det räcker ju med att visa Bjärehalvön, så är man hemma, fortsatte Måns berätta om husköpet i Skåne.

Och nu är stora delar av renoveringen av det nya huset klart – så därför passar Måns Zelmerlöw på att visa upp lite bilder på den stora förändringen.

Pernilla Wahlgrens nya drömboende – spana in de första bilderna här!

Spana in Måns Zelmerlöw och Ciara hus i Skåne här

Måns Zelmerlöw och Ciaras stora pool och kolla vilken havsutsikt

Why not skaffa en pool liksom!

Foto: Instagram

Måns Zelmerlöw och Ciaras sovrum innan renoveringen. Små fönster och träpanel.

Sovrummet före renoveringen.

Foto: Instagram

Måns Zelmerlöw och Ciaras sovrum efter renoveringen stora fönster från golv till tak som nu släpper in havet i rummet.

Sovrummet efter renoveringen! Vilken vy!

Foto: Instagram

Måns Zelmerlöw och Ciara

Fönstret blev en dörr! Tänka sig va!

Foto: Instagram

Måns Zelmerlöw och Ciaras säng på plats

Och nu är sängen på plats. Bäddad och klar. Tänk att få vakna till den där utsikten va!

Foto: Instagram

Titta in i kändisarnas läckra sommarställen

Måns löfte till Ciara – starka orden inför alla