Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Måns och Ciara Zelmerlöws privata bilder från bröllopet

10 sep, 2019 
Redaktionen
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson
Måns Zelmerlöw och kärleken Ciara Janson blev äkta makar i helgen. På Instagram delar paret med sig av sina bröllopsbilder – till följarnas stora förtjusning.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Artisten Måns Zelmerlöw, 33, träffade sin stora kärlek tillika skådespelaren Ciara Zelmerlöw, f.d Janson, 32, på ett bröllop sommaren 2016 och föll pladask.

Videon kunde inte hittas

Sedan dess har paret tagit en rad stora steg i relationen. De har hunnit flytta ihop i London, förlova sig och skaffa sitt första gemensamma barn – sonen Albert, 1. Måns är även bonuspappa till Ciaras son Archie, som hon har sedan ett tidigare förhållande.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Det var under en semester till Kroatien 2017 som Måns Zelmerlöw frågade om Ciara ville gifta sig med honom. På knä med en gitarr i handen ställde han den stora frågan och fick ett ja till svar. Och nu, två år senare, kan de äntligen titulera sig som man och hustru efter att ha gift sig i Kroatien i helgen.

Kändistätt bland gästerna

Bland gästerna på bröllopet var det flera av brudens vänner från England och Måns Zelmerlöws vänner från Sverige. Det var även en del kändisar på gästlistan, som Carola Häggkvist med särbon Jimmy Källqvist, komikern Per Andersson och före detta tennisspelaren Jonas Björkmansom har Zelmerlöw & Björkman Foundation tillsammans med brudgummen. Under vigseln sjöng Sarah Dawn Finer Kärleksvisanför brudparet och Oscar Ziauppträdde även han.

Annons

Klädkoden för gästerna var ”business casual”.

Paret hyllas för de vackra bilderna

Under bröllopet uppdaterades Instagram storysarna tätt och flitigt och nu efteråt har både Måns och Ciara lagt ut flera bröllopsbilder. Följarna hyllar paret för de vackra och kärleksfulla bilderna i kommentarsfältet, samtidigt som de ger dem lyckönskningar.

Jag önskar att den här natten varade för alltid. Jag börja sakta men säkert komma ner från den mest otroliga bröllopslyckan, samtidigt som jag får återuppleva det tack vare nya bilder”, skriver Måns Zelmerlöw i sitt senaste inlägg med bröllopsbilder på Instagram.

”Stort grattis. Otroligt vackra bilder och underbart vackert brudpar”, kommenterar en.

”Stort GRATTIS till er. Och vilka fantastiska bilder”, kommenterar en annan.

”Magiska bilder på vackraste familjen. Stort grattis”.

”Fantastiskt vackra bilder – varmt grattis till er bägge”, skriver en.

Av Alice Göransson/Hänt.se

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons