Måns Zelmerlöw om nya relationen efter Så mycket bättre

Måns Zelmerlöw

Foto: TT

Inspelningarna av årets Så mycket bättre är i full gång på Grå Gåsen på Gotland. Måns Zelmerlöw berättar om det intensiva schemat och den nyfunna relationen.

Måns Zelmerlöw har under sin framgångsrika karriär hunnit vinna Eurovision Song Contest, göra flertalet musikalframträdanden och bli en folkkär programledare i Allsång på Skansen. Nu till hösten får vi se honom i ytterligare nytt format när han tolkar Sveriges artister i årets säsong av Så mycket bättre.

VIDEO: Här är alla artister i Så mycket bättre 2022
1:9

Efter reklamen: VIDEO: Här är alla artister i Så mycket bättre 2022

(1:9)

Slå på ljud

Årets artister i Så mycket bättre

I årets upplaga av Så mycket bättre är det både nykomlingar och bekanta artister som sammansluter på Gotland. Bland andra ser vi Molly Hammar, Olle Jönsson, Norlie & KKV, Nordman, Johnossi, Anna Ternheim, Albin Lee Meldau, Daniela Rathana, Anna Ternheim, Darin, Maja Francis – och nykomlingen Måns Zelmerlöw som gör Så mycket bättre-debut.

Måns Zelmerlöw i Så mycket bättre

Måns har tidigare fått flera förfrågningar att medverka i TV4s succéprogram, men tackat nej. Anledningen, berättar Måns för Expressen, är att han inte haft tiden som krävs för att lägga på tolkningarna. Men att det nu är rätt i tiden och att årets gäng som skulle vara med kändes som ett väldigt glatt och energifyllt gäng.

I intervjun med Expressen berättar Måns om upplevelsen att spendera dagarna på Grå Gåsen på Gotland och det intensiva inspelningsschemat som pågår för artisterna.

– Jag har ju gjort en del tv-program, men jag har nog aldrig varit med om ett program som är så pass konstant jobb, från 07 på morgonen till 01 på natten, säger Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw

Foto: TT

Måns Zelmerlöw om nya relationen

Men trots ett intensivt schema, berättar Måns, har han lyckats finna vänskaper för livet under inspelningarna av Så mycket bättre – i inga mindre än popduon Norlie & KKV (Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag).

– Norlie och KKV har jag kommit jättenära. Vi hade träffats några gånger i samband med min festival i Båstad, men inte riktigt hunnit snacka. Men vi hade så sjukt roligt ihop och det kommer bli mer av den varan även efter det här. Jag har fått vänner för livet, säger Måns om den nyfunna vänskapen till Expressen.

Norlie och KKV

Norlie och KKV

Foto: TT

Se också: Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta
1:07

Efter reklamen: Se också: Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta

(1:07)

Slå på ljud