Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Mariette Hansson och frun Isabelle har blivit mammor

13 nov, 2021 
Jessica Rådne
mariette hansson har fått barn
Mariette Hansson, 38, är nygift och nybliven mamma. I måndags kom barnet som hon och hustrun Isabelle Grönqvist, 32, båda är föräldrar till.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Svenska kändisar som hållit sina graviditeter hemligaBrand logo
TV: Svenska kändisar som hållit sina graviditeter hemliga

En vecka efter att Mello-stjärnan Mariette och kärleken Isabelle gifte sig i smyg har paret nu fått sitt första gemensamma barn.

På Instagram visar artisten upp den lille sonen.

Mariette Hansson om att skaffa barn genom spermadonation

mariette hansson och isabelle grönqvist
Mariette Hansson och Isabelle Grönkvists familj består nu av ett gemensamt barn och Isabelles barn sedan tidigare.

Mariette och Isabelle har varit ett par i 8 års tid. I juli släppte de nyheten om att de väntade barn tillsammans. ”Lyckliga och tacksamma. Vi längtar så mycket efter Dig”, skrev Mello-stjärnan på Instagram då.

Annons

Isabelle har en dotter sedan tidigare och Mariette ser sig som en stolt bonusmamma till henne. Parets första gemensamma barn har kommit till med hjälp av spermadonator. I ett inlägg på Instagram har Mariette beskrivit hur de resonerar kring att bilda en familj som är bortom normen med mamma, pappa, barn.

”Ett barn behöver trygghet, kärlek & förebilder - Inte titlar som enligt gamla normer symboliserat en familj. Vi är två mammor som skaffar barn. Det finns ingen pappa. Det finns däremot en donator som gjort det möjligt för oss att uppfylla vår dröm. Kärleken övervinner allt”, skriver Mariette.

Gifte sig i hemlighet tre dagar innan förlossningen

Den 5 november gifte sig en höggravid Mariette med sin kärlek Isabelle i största hemlighet på en sandkulle längst stranden i Kullabygden i Skåne. Istället för att hålla en bröllopsfest efter har kvinnorna beslutat sig för att införa en årlig tradition.

Annons

”Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära & kära i många år framöver…”, skrev Mariette på Instagram efter vigseln.

Tre dagar senare födde hon parets första gemensamma barn som hon nu visar upp med orden: ”I måndags ville han ut till sina mammor”.

Bland kommentarerna gratulerar kända vänner paret.

Kändisvänner säger grattis till Mariette och Isabelle

mariette hansson vid prideflaggan
Mariette Hansson är stolt över sin och Isabelles familj med två mammor och barn.

”Man KAN inte va så snygg efter förlossning ….Grattis syrran!!!”, skriver Mello-vinnaren John Lundvik i en kommentar på posten.

Annons

”Åååå välkommen lilla fina knytte!”, skriver programledaren Carina Berg.

Carola Häggkvist kommenterar med femton röda hjärtemojis och orden ”Miljoner pussar o kramar.. jag gråter glädje tårar med er!”.

Jenny Strömstedt skriver ”Men herregud så gulligt och vackert och roligt!” och Micael Bindefeld hälsar ”Såååå alldeles underbart och vackert!! Gläds med er! Puss & Kram”.

Också vi säger nu stort grattis till hela familjen!

Källa: Aftonbladet

Foto: Instagram, TT

Se också: 5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som har gått
Annons