Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Mariette Hansson om hoten efter att sonen Dante varit med henne på scen

29 apr, 2022 
Elin Jonsson
nu ryter Mello-stjärnan Mariette Hansson ifrån.
Efter alla hot och allt hat gällande hennes föräldraskap ryter Mello-stjärnan Mariette Hansson ifrån.
”Men snälla...”, säger hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Nu sätter Mariette Hansson, 39, ner foten ännu en gång. För det är inte första gången artisten berättar att hon blivit utsatt för påhopp. Blir hon inte anmäld till socialtjänsten så tycker någon tyckare att hennes och hustrun Isabelle Grönqvists, 34, son Dante behöver en manlig förebild.

Se också: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssagaBrand logo
Se också: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

Det verkar inte vara enkelt att vara nybliven mamma samtidigt som man har folkets blickar riktade mot sig. För nu gör Mariette Hansson klart att en drös belackare inte gillat att den fem månader gamla sonen Dante är med mamma Mariette uppe på scenen. Hon förklarar även att hon fått motta hot över att sonen är med på mammas turné.

Mariette Hanssons ord efter hoten

Mariette svarar upp på kritiken:

Annons

”Eftersom jag får så mycket påhopp och hot när jag har med barnen på scen så vill jag gärna förtydliga två viktiga saker”, säger Mariette Hansson på sina sociala medier-kanaler, och fortsätter:

”Ett: Ljudet på scen är nästan obefintligt då vi har in-ear monitoring. Ljudet du hör är utljudet för publiken där Isabelle står och filmar med zoom objektiv.”

”Sluta sprida en massa hat”

”Två: Barnen har alltid rejäla hörselkåpor oavsett. Kanske saker man inte vet om när man inte sysslar med musik på detta sättet. Men snälla dra inte förhastade slutsatser då heller och sprid en massa hat. Det gör ingen gladare. Fråga om du är osäker.”

Laila Bagges stöd: ”Är så trött på alla mammapoliser!”

Mariette Hanssons svar hyllas av många, och hon får även stöd från artist-kollegan Laila Bagge, 49.

”Vi som jobbar med musik vet detta! Hade som sagt Liam min idag 18 åriga son med på turné och han satt i en babybjörn hela tiden! Inget fel på hans hörsel då det är precis som du säger! Jag är så trött på alla ”mammapoliser” som tror att dom är bättre föräldrar än själva till andras barn! Våga lita på att att andra föräldrar har koll, och vet vad som är bäst för sitt egna barn!!! Du är grym Mariette Hansson!”, backar Laila Bagge i kommentarsfältet.

Foto: TT/Instagram

Annons