Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Mark Levengoods och Jonas Gardells utlandsresa efter uppbrottet

28 feb, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Jonas Gardell och Mark Levengood
För en dryg månad sedan berättade Mark Levengood och Jonas Gardell att de avslutar sin kärleksrelation efter 37 år ihop.
Sedan dess har de fortsatt umgås, och nu har de rest till Spanien ihop.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
6 kändisuppbrott vi minnsBrand logo
6 kändisuppbrott vi minns

Det var 1986 som Jonas Gardell, i dag 59, och Mark Levengood, 58, träffades för första gången och de förlovade sig samma år. Nio år senare ingick de registrerat partnerskap och 2011 var äktenskapet ett faktum.

Genom åren har de varit ett av Sveriges mest folkkära par, men i slutet av januari kom de med tråkiga nyheter: de har gått skilda vägar.

“Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner”, skrev Jonas Gardell på Instagram då.

Annons

Fortsätter vara gifta

I inlägget gör han klart att de går i terapi för att se var det leder.

“Jag berättar för att slippa smussla men i övrigt är detta helt privat och mycket smärtsamt. Vi kommer inte kommentera på något annat sätt, svara på frågor eller ge intervjuer och ber om respekt för detta. Men ni får gärna se på oss och vårt famlande med ömsint och kärleksfull blick.”

Gardell och Levengood var alltså ihop i 37 år innan de bröt upp. Under den tiden fick de två barn, en son och en dotter.

Också Mark delade med sig av sina känslor kring separationen.

“Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt”, skrev han på Instagram och tillade:

“Sänd varma tankar till oss. Dock kommer vi med hänsyn till vår familj inte att svara på några frågor och ber om respekt och förståelse för detta.”

Annons

Fortsätter träffas efter separationen

Och sedan uppbrottet har de valt att inte kommentera det hela, men de har fortsatt setts ihop. Bland annat på QX-galan knappt två veckor efter separationen. Och nu har de rest till Mallorca tillsammans.

Mark Levengood har delat en bild på Jonas Gardell och skriver:

“Jonas klär ut sig till palmers rotsystem och tror att jag inte ser honom. SÅ barnsligt….”.

Och Gardell skriver:

“Va??? Nu visar det sig att Mark OCKSÅ lägger upp bilder från Mallorca!!! Vilken slump! Är han också här? Stalkar han mig? Chockbeskedet! Nakenchocken! Stoppa pressarna! Inte okej! Grrrr”.

Foto: TT

Annons