Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Markoolios nya ord om kärlekslivet efter skilsmässan

03 jun, 2022 
Elin Jonsson
Markoolios nya ord om kärlekslivet efter skilsmässan

”Jag har sagt till mina barn att det inte kommer flytta in någon ny kvinna i detta hus”, säger Markoolio när han funderar på sitt kärleksliv.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Ekonomiska kvinnofällor att se upp för i skilsmässanBrand logo
Ekonomiska kvinnofällor att se upp för i skilsmässan

För drygt två år sedan valde artisten tillika radio-profilen Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 47, och den personliga tränaren Jessica Westergård, 38, att separera efter 12 år tillsammans. Ex-makarna har de tre barnen Moa, 11, Melker, 9, och lilltjejen Majken, 7, tillsammans. Kärlekssagan mellan det forna paret började på gymmet.

– Jag gjorde som kronprinsessan Victoria och blev ihop med min PT. Och nästan omgående sedan vi blivit ett par drog jag ner på det hårda festandet och förändrade min livsstil rätt ordentligt, säger Marko Lehtosalo nu till magasinet Hemtrevligt när han minns tillbaka på åren med Jessica.

Annons

– Jag känner en enorm kärlek och stolthet över mina barn. Som pappa är jag rolig, men lite pinsam. Den äldsta har börjat komma upp i den där åldern då man skäms lite för sina föräldrar, gör han klart i samma intervju.

Markoolio om dotterns stora rädsla

Strax efter uppbrottet berättade Marko ”Markoolio” Lehtosalo i Martin Melins podcast att han inte alls var sugen på ännu en relation, än mindre en ny sambo.

– Min dotter Moa sa till mig att hennes största rädsla är att jag ska träffa någon och att någon ska flytta in i vårat hus. Då tittade jag min dotter i ögonen och sa att ”så länge du bor här i huset kommer ingen flytta in här”.

Markoolios nya ord om en framtida kärlek

Nu har då lite tid sedan separationen passerat, och Marko Lehtosalo gör klart att han kanske inte längtar efter att träffa en ny kvinna och att han trivs med livet som solokvist.

– Kanske skulle det bli som särbo i så fall, men jag tror att jag är för svår att leva med. Jag har för mycket ångest. Jag har dessutom sagt till mina barn att så länge de bor hemma kommer det inte flytta in någon ny kvinna i detta hus.

Just nu är han aktuell med boken Markoolio – mörkret och den rosa bubblan.
Här med ex-tjejen Jessica och två av barnen, Melker och Moa.

Foto: TT

Annons