Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Meghan Markle och prins Harrys hyllning till Diana – i gravidavslöjandet

15 feb, 2021 
Elin Jonsson
Meghan Markle och prins Harry hyllar framlidna prinsessan Diana.
Meghan Markle och prins Harry väntar sitt andra barn tillsammans, och nyheten om graviditeten avslöjade paret på Alla hjärtans dag. I avslöjandet kan man även kan utkristallisera en liten hyllning till framlidna prinsessan Diana, som skulle gått och blivit farmor för femte gången om hon fortfarande var i livet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

På Alla hjärtans dag annonserade prins Harry och Meghan Markle att unge nummer två är på gång!

Paret delade med sig av graviditeten genom att lägga upp en svartvit bild där prins Harry håller sin hand på Megan Markle, som ligger med sitt huvud i makens knä under ett träd i en lummig trädgård. Och Meghan Markles gravidmage putar ut!

Archie blir storebror, Meghan och Harry väntar sitt andra barnBrand logo
Archie blir storebror, Meghan och Harry väntar sitt andra barn

– Vi kan bekräfta att Archie kommer att bli en storebror. Hertigen och hertiginnan av Sussex är överlyckliga över att vänta sitt andra barn, säger en talesperson för paret utan att berätta när det vankas förlossning.

Sonen Archie, som fyller två år den 6 maj i år kommer (om allt går som det ska) alltså inom kort bli storebror.

Annons

Subtila Hyllningen till farmor Diana

Beskedet om graviditeten kommer på samma dag som världen fick veta att framlidna prinsessan Diana var gravid med prins Harry 1983, för precis 37 år sedan. Då annonserades graviditeten i papperstidningar och på tv.

Prinsessan Diana dog i en tragiskt bilolycka i centrala Paris 1997 – och efter sig lämnade hon bland andra sina två sönder prins William och prins Harry. Idag är prins William pappa till tre barn tillsammans med hustrun Kate Middleton, och Harry blir snart tvåbarnsfar tillsammans med sin kära Meghan Markle.

Prinsessan Diana med sonen William i famnen, och prins Harry i magen!

Foto: TT/Instagram

Annons