Melinda Jacobs och E-type flyttar ihop

Martin Eriksson och Melinda Jacobs

Foto: TT

Efter en tids funderande står det nu klart att nykära paret Martin ”E-type” Eriksson och Melinda Jacobs flyttar ihop.
Det berättar Melinda Jacobs för Svensk damtidning.

Turturduvorna Martin Eriksson, 57, och Melinda Jacobs, 38, går i väntans tider. Det var i augusti som kändisparet lät meddela att de väntar tillskott! Melinda har sedan tidigare flera barn, men för E-Type blir det första.

Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria
0:47

Efter reklamen: Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

(0:47)

Slå på ljud

Trots att de är kära som få har de tidigare valt att leva som särbos, vilket inte varit optimalt under graviditeten.

– Jag försöker vara till hands och följa det humör hon har, men jag hade önskat att vi bodde i samma stad. Vi ska få ihop det, men det är en bit kvar. Jag kan känna på kvällarna när det är tufft, att jag inte är med, det är lite ångest faktiskt, att jag inte hjälper till mer, har han tidigare sagt i Efter fem.

Tveksamheten inför flytten

Melinda Jacobs har tidigare sagt att det inte varit aktuellt med en ihopflytt. Även om de tillbringat nästan lika mycket tid ihop som andra sambor, så har det varit svårt att lösa boendesituationen på annat sätt. Och länge hade det separata boenden i olika städer, på grund av hur deras livssituation såg ut.

– Man kan säga att vi bor ihop fast på två ställen. Och så kommer det att se ut framöver utifrån att vi har jobb och barn på olika ställen. Vi hör ihop och bor på båda ställena. Alltihop känns otippat, men väldigt, väldigt roligt, har Melinda Jacobs sagt i en intervjun med Allas.

Därför flyttar E-type in hos Melinda Jacobs

Men nu är beslutet fattat: det är dags för paret att slå sina påsar ihop! För nu tar Stockholmsbaserade E-type sitt pick och pack ned till Vadstena.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, säger Melinda Jacobs till Svensk Damtidning.