Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Melinda Jacobs och E-type förlovade – så gick frieriet till

07 nov, 2022 
Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson väntar barn tillsammans.
I förra veckan blev de äntligen sambos efter att ha levt på distans.
Nu kommer nästa glädjebesked från paret; de ska bli man och hustru!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var i april som familjehemsmammam Melinda Jacobs och artisten Martin ”E-type” Eriksson bekräftade att de hittat kärleken i varandra, efter att ha blivit matchmakade av en gemensam vän.

Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

Någon månad senare kom nästa glädjebesked; de väntar barn tillsammans. Nu har de tagit ännu ett stort steg i relation. I helgen friade Martin till kärleken och hon svarade (givetvis) ja!

Melinda Jacobs och E-type flyttar ihop

Det lyckliga paret har sedan start levt som särbos. Melinda bor i Vadstena där hon driver familjehem på heltid och Martin har haft en del jobb i Stockholm. Förutom musikkarriären driver han också en restaurang i Gamla stan med vikingatema.

Annons

Trots distansen i förhållandet har Melinda vid flertalet påpekat vilket stort stöd Martin har varit genom graviditeten, som varit påfrestande.

Men i fredags kunde dock Svensk Dam avslöja att paret äntligen lyckats synka logistiken och flyttat ihop. Det vill säga: Martin har flyttat till sin kärestas hem i Vadstena.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, berättade Melinda för tidningen då.

Melinda Jacobs och E-type förlovade

I helgen, närmare bestämt söndagen den 6 november, valde Martin att fortsätta rida på glädjevågen med kärleken. Han tog nämligen det modiga beslutet att fria!

Förlovningslyckan delar Melinda Jacobs i ett inlägg på Instagram.

”En kväll i överraskningens tecken. Med närvarande själar av vänner och familj gick han ner på knä. Med skakiga ben svarade jag ett självklart ja”, skriver hon.

I ett bildspel på plattformen syns det känslofyllda händelseförloppet när artisten går ner på knä.

Annons