Melinda Jacobs om tuffa graviditeten och relationen med E-Type

Melinda Jacobs om tuffa graviditeten och relationen med E-Type
Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksson väntar sitt första gemensamma barn. Nu berättar Melinda om graviditeten – och hur hon tror att E-Type kommer att bli som pappa.

Familjehemsmamman Melina Jacobs och artisten Martin ”E-Type” Eriksson väntar sitt första barn ihop. Ett besked som mötts med mycket uppmärksamhet och kärlek. Det var på Instagram som paret först delade med sig av den glada nyheten.

”Livets största under. I januari blir vi en till!”, lät det då.

Melinda Jacobs om graviditeten

Nu dyker Melinda Jacobs upp i Efter fem och intervjuas av Tilde de Paula Eby och Alex Pileby, och berättar om hur hon mår i den stundade graviditeten.

– Jag börjar må ganska bra nu, jag har mått väldigt väldigt illa. Men jag har sluppit ligga inne på sjukhus den här gången, vilket jag har gjort under mina tidigare graviditeter. Jag är glad och tacksam och mår ganska bra just nu. Jag njuter, jag njuter av graviditeten, jag tycker det är jättekul, säger Melinda Jacobs i Efter fem.

Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria
0:47

Efter reklamen: Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

(0:47)

Slå på ljud

”Han kommer att bli en superpappa”

Innan Melinda Jacobs träffade E-Type fanns det redan fem barn i hennes familj. E-Type, som nästa gett upp tanken på egna barn, väntar nu sitt allra första. Men att han kommer att bli en bra pappa råder det inga tvivel på, menar Melinda Jacobs.

– Han har väntat och längtat efter detta i många många år, och gett upp tanken på att det kanske skulle bli några barn. Så han är väldigt väldigt glad, säger Melinda Jacobs, och fortsätter:

– Jag vet att han kommer att bli en fantastisk pappa, för det finns ju redan fem barn i den här familjen. Jag vet att han kommer att bli en superpappa.