Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Melinda Jacobs om tunga tiden som gravid: "Stor påfrestning"

12 jan, 2023 
Melinda Jacobs.
Melinda Jacobs ska bli mamma i dagarna.
Melinda Jacobs beräknas födda sin bebis vilken dag som helst nu. På Instagram öppnar hon upp om den tuffa tiden under graviditeten.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson väntas bli föräldrar vilken dag som helst nu. Jacobs beräknade förlossningsdatum, som nu har passerat, var den 11 januari.

Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

Hon öppnar nu upp om tunga tiden under graviditetens sista tid. I ett Instagram-inlägg skriver hon:

"Kanske inte lika redo för själva födandet men som gravid är jag klar. Kroppen som annars är ganska liten bär på mer än 20 kg mot vad den brukar och otränad som jag är blir det en stor påfrestning på andningen."

Jacobs beskriver även hur graviditeten har påverkat hennes kropp och enligt henne själv känner hon sig mer än färdig med att vara gravid.

Annons

"Jag har svårt att gå, värk i kroppen och mycket sammandragningar. Illamåendet håller i så håll tummarna att bebis kommer i dagarna."

Melinda och Martin blev ett par under början av 2022 och Jacobs har tidigare berättat om lyckan om att skaffa barn med E-Type.

– Det blir som den bästa julklappen av alla i efterskott. Jag är så glad över att ha träffat Martin och att kunna förverkliga hans dröm om att bli pappa. Han hade mer eller mindre gett upp hoppet innan han träffade mig och det känns underbart att vi ska få ett barn tillsammans.

Annons