Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Mia Skäringers rekord – säljer ut Globen fem gånger

19 mar, 2019 
Åsa Österling
Mia Skäringer
Med showen Avig Maria - No more fucks to give slår Mia Skäringer rekord. Hon har sålt ut Globen fem gånger och hamnar nu på samma lista som bland andra Eminem och Metallica.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Komikern och skådespelaren Mia Skäringer beskriver själv sin show som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelsen. Berättelsen om mig”.

Mia Skäringer LázárBrand logo
Mia Skäringer Lázár

Avig Maria – No more fucks to give har hyllats av både media och besökare och nu slår Skäringer publikrekord. Under söndagen avslutade hon sin vårturné, vilket blev femte gången hon sålde ut Globen. Det innebär att hon placerar sig på samma lista som Madonna, Metallica och Eminem.

”Har inte fjäskat”

På Instagram visar Skäringer upp en tavla med orden ”Nytt rekord 5 x slutsålda Ericsson Globe”.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Jag har övat mig på den här stunden i hela mitt liv. Jobbat arslet av mig. Jag har inte bara skapat mitt eget material utan även mitt eget utrymme. Min egen scen. Nej, jag har kanske inte skrutit så jävla mycket. Och definitivt inte fjäskat för branchen”, skriver hon och fortsätter:

Så faktiskt; In your Face grabbar. Det är jag, Metallica, Eminem och Kent. Alla ni som är så intresserade av försäljningssiffror. Som räknat om och förbi. Förenklat och förklarat min framgång. Reducerat mig till en ”kvinnlig komiker” som hade tur i tiden. Vi har ett nytt resultat. Jag klarade mig fint utan ryggdunk. Utan att någonsin tänka på att jag är kvinna”.

Under måndagen den 18 mars gick Skäringer ut med att hon släpper fler biljetter till sin show. Under den redan planerade höstturnén som startar den 24 oktober läggs två datum till: Ett på Scandinavium i Göteborg och ett på Globen i Stockholm.

Av Louise Astrom/Elle.se

Foto: TT

Läs också:

Kakan Hermansson: Jag är tjock, smart och snygg!

15 frågor som stärker relationen till din syster

Viktiga armbandet – tillsammans för systerskapet

Annons