Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Nanne Grönvalls söner Charlie och Felix har vuxit upp – här är de idag

25 mar, 2022 
Linda Strömbäck
Nanne Grönvall och sönerna
Idag har Charlie Grönvall och Felix Grönvall hunnit bli 32 respektive 30 år gamla. En av dem är högaktuell med hyllade rockmusikalen Noice och en har blivit speldesigner. Så ser Nanne Grönvalls söner ut idag!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Nanne Grönvall - 5 saker du inte visste om artistenBrand logo
TV: Nanne Grönvall - 5 saker du inte visste om artisten

Nanne Grönvall har de två sönerna Felix och Charlie tillsammans med maken Peter Grönvall. Båda sönerna har valt att följa släktgenernas fotspår in i musikbranschen. Förutom en schlagerdrottning till mamma är deras farfar ingen mindre än ABBA-ikonen Benny Andersson – något som gjort avtryck i sönernas karriärsval. Här är sönerna Charlie och Felix Grönvall idag.

Nanne och Peter Grönvall med sönerna Felix och Charlie
Nanne och Peter Grönvall med sönerna Felix och Charlie

Nanne Grönvalls söner Felix och Charlie

Båda sönerna Charlie och Felix Grönvall har onekligen ärvt sin mammas musikaliska ådra. År 2014 deltog nämligen båda sönerna i Melodifestivalen tillsammans med bandet Little Great Things. Låten Set yourself free gick inte vidare efter den andra deltävlingen, men bröderna fortsatte tävla i schlagerbranschen. 2016 var de med och tävlade i den danska motsvarigheten till Melodifestivalen – Melodi Grand Prix. Då med det nya bandet Bracelet och bidraget Breakaway.

Annons
Nanne Grönwall med sönernas band Bracelet på Grammisgalan 2016
Nanne Grönwall med sönernas band Bracelet på Grammisgalan 2016

Charlie Grönvall idag

Charlie Grönvall som idag är 32 var även senare under 2016 med i Idol där han tog sig hela vägen till final. Vinnare för året blev Liam Cacatian Thomassen, mer känd som Liamoo, och Charlie hamnade på en tredjeplats efter Rebecka Karlsson.

Idag är Charlie Grönvall aktuell i musikalen Noice – du lever bara en gång som spelas på Cirkus i Stockholm. Där spelar han rollen som Hasse Carlsson i det kultförklarade rockbandet Noice. Men det är inte den första musikalen han spelar i – han har även tidigare varit med i musikalen Aladdin där han också spelade huvudrollen.

Annons

Charlie har dessutom två bonusbarn,13 respektive 14 år gamla.

Charlie Grönvall i rockmusikalen Noice
Charlie Grönvall i rockmusikalen Noice

Felix Grönvall idag

Nanne Grönvalls andra son Felix är idag 30 och har istället valt att lämna musikyrket för att arbeta inom dataspelsbranschen. Idag jobbar han som speldesigner på Subfrost Interactive och har även blivit pappa sonen Hugo som idag är 3 år gammal.

Felix Grönvall med föräldrarna Nanne och Peter på premiären av Aladdin 2017
Annons

Nanne Grönvall har även sonen Robin från ett tidigare förhållande. Däremot har Robin Grönvall valt att hålla sig utanför offentligheten.

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som gått
Annons