Niklas Strömstedt: Så får jag och Jenny relationen att funka

Jenny och Niklas Strömstedt

Foto: TT

Paret Strömstedt har varit gifta sedan 2011, och av allt att döma fortsätter kärleken att spira mellan dem. Nu berättar Niklas om sitt bästa tips för att få en relation att hålla.

I tio år, mellan 1985 och 1995, var Niklas Strömstedt gift med Efva Attling, och de hade varit ett par i flera år innan bröllopet. Tillsammans fick de sönerna Simon och Adam innan förhållandet tog slut.

Året efter skilsmässan gifte sig Attling med Eva Dahlgren, medan GES-artisten hittade kärleken i Jenny Strömstedt, som kommit ut från ett förhållande med Fredrik Östergren. En relation som också resulterade i tre barn: tvillingarna Kitty och Mika, samt Vanna.

Se också: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt
1:12

Efter reklamen: Se också: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt

(1:12)

Slå på ljud

Så träffades paret Strömstedt

Jenny och Niklas träffades när de flyttade in 100 meter från varandra och började ses på samma kafé. Men vem som tog det första steget råder det delade meningar om hos paret.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, har Niklas Strömstedt berättat i Tillsammans med Strömstedt.

Men det är en bild som Jenny Strömstedt inte håller med om.

– Det var inte riktigt så. Jag kanske skickade ett sms, men det var du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen är att det var du som raggade upp mig. Du är ju en gammal popstjärna som var stor på nittiotalet, så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, säger hon i programmet.

2011 gifte de sig, och håller ihop än i dag.

Niklas Strömstedt bästa kärleksråd

I en intervju med Nöjesguiden svara nu Niklas Strömstedt på frågan hur han är som partner.

– Det ska du ju inte fråga mig egentligen, men jag hoppas att jag är bra på att lyssna, att jag är omtänksam och lite rolig, säger han.

Popsnöret ger också ett råd på hur man gör för att hålla ihop.

– Prata med varann! Man måste hålla det pågående samtalet igång. Tystnar man går man lätt åt varsitt håll. Man måste veta var den andra är i huvudet brukar jag säga.