Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Niklas Strömstedts ord till Jenny Strömstedts dotter – så är relationen

13 jun, 2022 
Elin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Jenny Strömstedt och niklas strömstedt
Lagom till bonusdottern Vannas student flyger de fina order ur Niklas Strömstedts mun. Läs hyllningen här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Idag lever musikern Niklas Strömstedt, 63, och Jenny Strömstedt, 49, ett minst sagt storskaligt bonusfamiljeliv. Och med både söner, döttrar och tvillingar till höger och vänster blir det svårt för en utomstående att hålla reda på allt.

Se också: Spana in Strömstedts lantställe på DalaröBrand logo
Se också: Spana in Strömstedts lantställe på Dalarö

Låt oss reda ut:

Niklas Strömstedt och smyckersdesignern Efva Attling, 70, gifte sig 1985 och var gifta i tio år. Under äktenskapet fick de sönerna Adam, 34, och Simon, 30, ihop. Ett år efter skilsmässan gifte sig Efva med artisten Eva Dahlgren, 62, och lite efter det hann Niklas Strömstedt tillsammans med Agneta Sjödin, 54, utgöra ett av 90-talets hetaste par. Och 1998 föddes Maja – Agneta Sjödins och Niklas Strömstedts dotter.

Annons

Jenny Strömstedt har tre döttrar

Sedan 2011 är Niklas gift med programledaren Jenny Strömstedt. Och innan det att Jenny träffade den folkkära artisten hade hon ett tretton år långt förhållande med sin tidigare partner, Fredrik Östergren. Tillsammans fick också de tre barn – tvillingarna Mika och Kitty som nu hunnit bli 21 och Vanna, 18.

Niklas Strömstedts fina ord till bonusdottern Vanna

Hur som, i dessa dagar av bonusfamiljer som bara växer på alla håll och kanter runt om i landet står det klart att det inte är givet att alla relationer går som på räls. Så är dock inte fallet för Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedts döttrar, för gång på gång låter han ösa vackra ord över tjejerna. Denna gång var det yngsta bonusdottern Vanna som fick stå i fokus för hyllningen som kom i samband med att hon tog studenten.

”Den sjätte och sista baxad genom de första tretton åren i skolan. Matteprov, försovningar, luciatåg och betyg. Idag var det Vanna som jag har haft lyckan att få följa sen hon var tre. Det första hon sa till mig var ”Kör rakt!” Ett lysande råd och hon kommer att hitta vägarna. Grattis & Hurra!”, myser Niklas Strömstedt på sina sociala medier samtidigt som han visar upp bilderna från firandet.

Jenny Strömstedt med barnen Vanna, Kitty, Mika och Maja Strömstedt under Let's Dance, 2015.
Se också: Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
Se också: Jenny Strömstedts stilresa genom åren
Annons