Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Nour El Refai och Henrik Schyffert flyttar ihop – efter åren som särbor

20 maj, 2021 
Saga Pettersson
Fotograftt
Nour El Refai och Henrik Schyffert flyttar ihop – efter åren som särbor
Drygt ett och ett halvt år efter sonen Samis födsel har Nour El Refai och Henrik Schyffert beslutat sig för att flytta ihop – efter flera år som särbor.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Nour El Refai och Henrik Schyffert blev föräldrar åt sonen Sami i oktober 2019. Paret som levt som särbor i flera år, beslutade sig för att fortsätta leva så trots att sonen kommit till världen.

– Vi ser ingen anledning till att flytta ihop. Om vi älskar det här, varför då ändra på det? Det är möjligt att vi känner annorlunda om två eller fem år, men just nu är det perfekt, sade Nour i en intervju med ETC.

Se också: Så träffades Nour El Refai och Henrik Schyffert

Nour El Refai och Henrik Schyffert flyttar till gemensamt boende

Men drygt ett och ett halvt år som särbor med sonen Sami i livet så har paret kommit i andra tankar, och beslutat sig för att flytta ihop.

Annons

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna, det är ju en stor grej, säger Henrik Schyffert i parets gemensamma podcast.

Henrik förklarar att många undrar hur deras särboskap går till – bor Nour ensam med Sami och sen är det Henriks tur att bo ensam med Sami? Nej, riktigt så har inte upplägget gått till.

– Det har ju varit att vi bott tillsammans hela tiden, fast i olika lådor, förklarar han.

Och det är just det, att flytta fram och tillbaka mellan två olika ställen, som gjort att de nu flyttar till ett gemensamt boende.

– Det är för jobbigt att flytta mellan två platser, så är det. Det är inte heller så att vi flyttar ut på landet eller så, vi har bara flyttat mellan Traneberg och Vasastan en gång i veckan, säger Nour.

Nour El Refai: De kommer säga 'vad var det vi sa?'

Något som Nour däremot fasar inför är alla som kommer att säga ”vad var det vi sa?” om Nour och Henriks beslut att flytta ihop efter att ha haft två olika boenden under sonen Samis första tid i livet.

– Det man inte vill är att de som sagt 'men gud de kommer att flytta ihop, man pallar inte det med barn', när vi sagt att men 'det är så bra så', kommer säga att 'vad var det vi sa?', säger Nour och Henrik konstaterar då att man väl kan ge dem att de hade rätt.

Annons